BK-46 avasi voittotilinsä

BK-46 otti kauden ensimmäisen voittonsa, kun se kaatoi kotikentällään KyIF:n 34-27 (19-16).

KyIF lähti otteluun vahvasti ja vei ottelua ensiminuuttien ajan. Ensimmäisen kympin jälkeen vaaka kääntyi kuitenkin hiljalleen kotijoukkueen puoleen, kun BK-46 pääsi neljän peräkkäisen maalin turvin kahden maalin johtoon. Parhaimmillaan BK-46 pääsi jo kolmen maalin johtoon, mutta KyIF nousi vielä tasoihin. BK-46 pääsi kuitenkin kolmen maalin johdossa tauolle Nea Heermanin vahvan maalivireen siivittämänä.

BK-46 ratkaisi ottelun toisen puoliajan alussa vieden ensimmäisen kympin 6-0 ja vartin jälkeen ero oli kasvanut jo kymmeneen. Ottelun loppua kohden KyIF sai taas paremmin juonesta kiinni, muttei onnistunut nousemaan enää voittotaisteluun.

Voitosta huolimatta BK-46:n päävalmentaja Mathias Linden ei ollut täysin tyytyväinen omiensa esitykseen.

– Meiltä todella huonoa puolustamista, varsinkin ensimmäisellä jaksolla. 34 maali on suhteellisen hyvä, ja sen pitäisi riittää tällaisen ottelun voittoon suuremmalla erolla kuin nyt.

KyIF-luotsi Thomas Mecklin oli tappiosta huolimatta joukkueestaan ylpeä.

– Ottelu oli meiltä paljon parempi, kun mitä pelattiin BK:ta vastaan Socis-cupissa. Pitää ottaa huomioon, että meillä on sairastuvalla vielä 4-5 pelaajaa. Olen ylpeä naisten kokonaispanoksesta tänään.

Ottelun parhaana valittu Rebecca Adolfsson siirsi katsetta jo eteenpäin.

– Vaikka meillä puolustus ei ollut kaikkein parasta tänään, tuntui hyvältä kun pystin ottamaan muutamia koppeja. Siuntio-peli on nyt unohdettu ja tähdätään eteenpäin kohti cupin semifinaaleja tiistaina.

BK-46-KyIF 34-27 (19-16)

Maalintekijät
BK-46: Nicolina Fredriksson 8, Sirja Lassinharju-Heinonen 6, Jannica Kullberg 5, Alexandra Rönnberg 4, Mathilda Sandblom 3, Nea Heerman 3, Elin Strandberg 1, Linda Sjöblom 1, Linda Melanen 1, Elin Löf 1, Erica Kullberg 1

KyIF: Liisa Holopainen 5, Johanna Degerth 5, Jessi Laasio 4, Fanny Axberg 4, Aini Salminen 3, Daniela Lindgård 3, Mariela Lönnqvist 2, Emmi Paajanen 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Rebecca Adolfsson BK-46 3
Alexandra Rönnberg BK-46 2
Jessi Laasio KyIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
BK-46: Alexandra Rönnberg 1 x 2 min, Sirja Lassinharju-Heinonen 3 x 2 min, sulkeminen 3 ulosajon takia
KyIF: Aini Salminen 2 x 2 min, Johanna Degerth 1 x 2 min, Liisa Holopainen 1 x 2 min

Erotuomarit: Iva Voncina – Annika Laaksonen

Yleisöä: 178Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk