Degerman joutuu leikkaukseen – Radojevic BK-46:n maalille

BK-46 on saanut sekä hyviä että huonoja uutisia. Positiivisella saralla on maalivahti Ana Radojevicin liittyminen joukkueeseen. Ikävien uutisten puolelta sen sijaan maalitykki Pamela Degermanin kausi on ohi viikonlopun jälkeen.

Radojevic oli jo syksyllä tulossa Suomeen ja pääsi nyt vihdoin vahvistamaan karjaalaisia. Hän debytoi maalilla jo lauantaina BK-46:n kohdatessa Dickenin.

– Hän oli keskiviikkona ensimmäistä kertaa harjoituksissa ja ensimmäinen peli tietenkin jännitti. Peliin sisälle päästyään jännitys siitä kuitenkin karisi ja Ana teki ihan hyviä torjuntoja varsinkin laitaheitoista. Minulle tämä tietää vähän englannin kielen taitojen skarppaamista, vaikka hyvin on kommunikaatio saatu tähän asti pelaamaan, BK-46:n päävalmentaja Thomas Holmberg totesi Etelä-Uusimaassa.

Degerman joutuu sen sijaan seuraamaan loppukauden sivusta. Joukkueen parhaan maalintekijän kausi on ohi kyynärpäävamman vuoksi. Degermanilta jäi alkukausi jo väliin rannevamman takia, mutta nyt vasenta heittokättä vaivaa kyynärpää. Hän on mukana vielä sunnuntaisessa SIF-ottelussa, mutta menee sen jälkeen leikkaukseen ja sitä myöten kausi on ohi.

– Kyynärpää on särkenyt koko ajan ja kun hän heittää aika paljon, niin se ei särkyä yhtään helpota. Olemme pohtineet mikä olisi paras tapa edetä ja kun hän menee leikkaukseen nyt, niin kentille paluu onnistuu syksyllä. Jos ”Pamme” olisi yrittänyt pelata tämän kauden loppuun ja mennyt vasta sitten leikkaukseen, niin syyskausi olisi luultavasi jäänyt väliin, Holmberg sanoi.

Vaikka Degerman joutui jättämään alkukaudesta otteluita väliin, on hän silti joukkueensa paras maalintekijä. Degerman on heittänyt tällä kaudella 51 osumaa. Degermanin menetys on kova kolaus myös joukkueen menestyshaaveille.

– Tavoitteemme oli päästä runkosarjassa neljän parhaan joukkoon ja sitä myöten ylempään loppusarjaan emmekä siitä tavoitteesta luovu. Maalinteosta poistuu voimaa, mutta muille avautuu tilaisuus ottaa enemmän vastuuta. Kyllä me alkukaudella pärjäsimme ihan mukavasti ilman Pammea ja siitä on jo kokemusta, Holmberg mietti.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk