Dicken solmi valmentajiensa kanssa jatkosopimukset

Dicken on solminut jatkosopimuksen nykyisen päävalmentajansa Jani Vaskolan kanssa. Kesällä 2012 Dickenin peräsimeen tullut valmentaja jatkaa seurassa ainakin kevääseen 2014. Joukkueen valmennuksessa jatkavat myös Robert Lindholm sekä Jouni Ahlroth. 
– Jatkosopimus tuntuu erittäin hyvältä. Olemme vasta kehityskaaren alkupolulla ja töitä on vielä paljon tehtävänä. Joukkueessa on ollut erittäin positiivinen vire ja pelaajista on näkynyt vahva halu kehittyä eteenpäin urheilijoina. Pelaajat ovat myös hyvin omaksuneet uuden pelitavan ja tekevät määrätietoisesti töitä pelitavan vaatimusten saavuttamiseen. Kehityksen kannalta koen myös erittäin tärkeänä seikkana nykyisen valmennusryhmän säilymisen tulevallakin kaudella, Vaskola toteaa.

Lisäksi Dicken seurana hoitaa asiat ammattitaitoisesti sekä pystyy luomaan olosuhteet joissa on helppo työskennellä. Näiden asioiden pohjalta oli helppo tehdä jatkosopimus jo ajoissa seuraavastakin kaudesta, Vaskola kertoo.

Uusi sopimus pitää Jani Vaskolan seurassa ainakin kevääseen 2014

Uusi sopimus pitää Jani Vaskolan seurassa ainakin kevääseen 2014.

Dickenin manageri Markku Enström kommentoi uunituoretta sopimusta.

– Jani on tehnyt hyvää työtä nuoren joukkueen kanssa ja saanut joukkueen tekemään päivittäistä työtä oman ja joukkueen kehityksen eteen. Dicken haluaa olla tulevina kausina kamppailemassa suomen mestaruudesta ja jatkosopimus Janin kanssa oli luonteva jatkumo nykytilanteeseen. Uskon että Janin määrätietoisella valmennuksella nuoresta joukkueestamme leivotaan muutamassa vuodessa varteenotettava joukkue taistelemassa SM-sarjan kirkkaimmista mitaleista.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!