Dicken vei cupin finaalipaikan vakuuttavasti

Dicken piti kiinni suosikkiasemastaan ja eteni Suomen Cupin finaaliin vakuuttavalla vierasvoitolla BK-46:sta.

Emäntäjoukkue BK pysyi välierässä Dickenin kyydissä oikeastaan vain viisi minuuttia, minkä jälkeen Dicken repäisi numeroista 3-4 lukemiksi 3-10. BK sai puristettua eron vielä neljään maaliin, mutta tauon alla Dicken nykäisi uudestaan.

Tauon kahdeksan maalin ero ei enää pienemmäksi kutistunutkaan ja toisen jakson avauskymmenminuuttisen jälkeen Dicken alkoi päinvastoin kasvattaa johtoaan. Ero kasvoi pian 15 maaliin ja samoilla lukemilla edettiin loppuun saakka.

BK-46:n päävalmentaja Mathias Linden oli allapäin ottelun jälkeen.

– Valitettavasti meillä ei toiminut mikään tänään, ei hyökkäys, ei puolustus, ei maalivahtipeli. Tiedettiin kyllä, että Dicken tulee kovalla intesiteetillä. Siihen ei vain meiltä löytynyt lääkkeitä, Linden harmitteli.

Dicken-luotsi Thomas Hivertillä sen sijaan oli aihetta tyytyväisyyteen tasapainoisen ottelun jälkeen. Parannettavaakin Hivert toki löysi.

– Meiltä tasainen esitys. Paikka paikoin meillä oli erittäin suuria aukkoja puolustuksessa. Tämän me saamme korjattua tulevaisuudessa, kun nuoret pelaajat kehittyvät. Hieno pelata Suomen Cupin loppuottelussa, Hivert summasi.

Suomen Cupin välierä:
BK-46 – Dicken 23-38 (12-20)

Maalintekijät
BK-46: Jannica Kullberg 7, Sirja Lassinharju-Heinonen 6, Nea Heerman 3, Mathilda Sandblom 2, Erica Gustafsson 2, Nicolina Fredriksson 2, Elin Löf 1
Dicken: Matilda Peitsaro 9, Karolina Nylund 5, Anna Lindahl 4, Jessika Gammals 4, Emilia Valkamo 3, Janica Sjöström 3, Tove Salokivi 3, Linn Wentzel 2, Anna Lindholm 2, Mia Åstrand 1, Malena Heikkinen 1, Linnea Aula 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
BK-46: Erica Gustafsson 1 x 2 min, Sirja Lassinharju-Heinonen 1 x 2 min
Dicken: –

Erotuomarit: Miro Korja – Christopher Metsämäki

Yleisöä: 151

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk