Dickenin laituri Annika Näräkkä loppuvuoden sivussa

Lauantaisen Suomen Cup -ottelun alkuhetkillä tapahtui Dickenin kannalta valitettava loukkaantuminen. Dickenin laidassa viilettävä maalitykki Annika Näräkkä loukkasi nopean vastahyökkäyksen päättämisen yhteydessä tapahtuneessa kontaktitilanteessa nilkkansa ja joutui jättämään ottelun kesken.

Lääkäri vahvisti nilkassa olevan nivelsiteiden täydellisen repeämän ja kuntoutus vie loppuvuoden. Mikäli kaikki menee suunnitellusti, Annika on pelikuntoinen tammikuussa 2014.

Joukkueen valmentaja Jani Vaskola kommentoi tilannetta.

– Kovissa otteluissa sattuu ja tapahtuu. Vaikka ottelu olikin erittäin fyysinen puolin toisin, niin tässä tilanteessa annettu kontakti oli täysin turha ja sellaisista yleensä tulee pahimmat loukkaantumiset. Laji on kuitenkin sen verran kova ettei loukkaantumisilta voi välttyä kukaan. Erittäin paha isku meidän pelille, mutta Annika tulee entistä parempana keväällä takaisin, Vaskola uskoo.

Näräkkä on maalannut 6.5 maalin keskiarvolla per ottelu ja on kantanut isoa vastuuta Dickenin nopeista vastahyökkäyksistä yhdessä Anna Lindholmin kanssa. Tänään keskiviikkona Siuntiossa jää nähtäväksi kuka paikkaa Annikan jättämän loven joukkueessa.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!