Dickenin päävalmentaja vaihtuu ensi kaudelle – Lindström ottaa ohjat Sireniukselta

Dickenin naisten ja miesten edustusjoukkueiden valmentajat vaihtuvat kauden päätyttyä. Kolme ja puoli kautta naisten joukkuetta menestyksekkäästi luotsannut Ken Sirenius siirtyy kauden jälkeen Dickenin miesten päävalmentajaksi. Naisten uusi valmentaja on Dickenin oma kasvatti Thomas Lindström.

Naisten joukkueen General Manager Markku Enström näkee valmentajanvaihdoksen varsin luontevana.

– Thomas Lindströmin mukaantulo on luonnollinen jatkuma seuran sisällä juniorivalmentajasta edustusjoukkueen valmentajaksi. Stumbe on Dickenin näköinen valinta ja omaa laajan kokemuksen sekä Dickenin miesten edustusjoukkueen valmentajana että juniorivalmentajana. Hän tuo varmasti paljon uutta joukkueelle, huomioiden myös nuorten pelaajien kehittäminen SM-sarjatason pelaajiksi. Tervetuloa jengiin!

Lindström jatkaa myös Dickenin junioripäällikkönä.

Thomas Lindström itse odottaa jo pääsyä kiinni tositoimiin.

– Olen todella innoissani tämän uuden haasteen edessä. Odotukset ovat päästä mukaan hyvin harjoitelleeseen ja motivoituneeseen ryhmään. Konkreettiset tavoitteet kirjataan yhdessä pelaajien ja joukkueen kanssa myöhemmin, mutta Dickenin naisten joukkue on viime vuodet kuulunut sarjan kärkeen ja siellä olisi luonnollisesti tarkoitus pysyä.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk