GrIFK kiri lopussa voittoon BK-46:sta

GrIFK haki sunnuntai-iltapäivällä tiukassa kamppailussa pisteet BK-46:lta vahvan loppuvetonsa ansiosta.

Ottelun avausjakso sujui vierasjoukkue Granin hallinnassa. Eroa oli parhaimmillaan vieraiden eduksi jo kuusi maalia, eikä BK käynyt kertaakaan johdossa. Taukoon mennessä emännät kuitenkin kuroivat eron kahteen osumaan.

Tauon jälkeen peli alkoi kääntyä. BK puristi ensin rinnalle ja sen jälkeen ohi muutamalla maalilla. Viimeiselle kymmenminuuttiselle lähdettiin neljän maalin kotijohdossa, mutta asetelmat kääntyivät vielä kertaalleen – Grani iski kuusi perättäistä maalia ja vei ottelun lopulta niukasti nimiinsä.

BK-46:n päävalmentaja Mathias Lindenin oli vaikea pukea tunteitaan sanoiksi ottelun jälkeen.

– Vaikea sanoa yhtään mitään. Kun ensin oltiin kuusi maalia jäljessä ja saatiin ottelu käännettyä plus viiteen tuntui tietenkin hyvältä. Mutta, mutta kun ei pystytty solmimaan säkkiä. Valitettavasti, Linden harmitteli.

GrIFK-luotsi Sam Kihlstedt saattoi sen sijaan huokaista tyytyväisenä kahden pisteen matkattua lopulta Kauniaisiin.

– Verrattuna aikaisempiin otteluihin BK:ta vastaan oltiin parempia hyökkäyspäässä Mutta puolustuksessa oltiin huonompia. BK teetti meillä vähän ongelmia toisella jaksolla erikoisvartioinnillaan. Olen ylpeä siitä, että tytöt taistelivat loppuun saakka, Kihlstedt kiitteli.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin napannut Granin Greta Wirén hämmästeli myös tilanteiden vaihtelua.

– Ottelu oli yhtä vuoristorataa. Johdettiin ja oltiin häviöllä. Mutta me emme koskaan joukkueena antautuneet ja tulos näkyy taululla, Wirén ilotsi.

BK-46 – GrIFK 27-28 (14-16)

Maalintekijät
BK-46: Alexandra Rönnberg 5, Erica Gustafsson 5, Linda Melanen 4, Elin Löf 3, Sirja Lassinharju-Heinonen 3, Jannica Kullberg 3, Linda Sjöblom 2, Mathilda Sandblom 2
GrIFK: Greta Wirén 9, Matilda Ohvo 4, Alexandra Karsten 4, Corinna Jensen 3, Carolina Böckelman 3, Carolina Rehnberg 2, Linnea Harms 2, Sandra Laitinen 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Greta Wirén GrIFK 3
Alexandra Rönnberg BK-46 2
Corinna Jensen GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
BK-46: Alexandra Rönnberg 1 x 2 min, Elin Löf 1 x 2 min, Erica Gustafsson 2 x 2 min
GrIFK: Carolina Böckelman 1 x 2 min, Carolina Rehnberg 2 x 2 min

Erotuomarit: Jyri Björkman – Mikael Voionmaa

Yleisöä: 166

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk