GrIFK satsaa tulevaisuuteen – Aarnio jatkaa 2-vuotisella sopimuksella

GrIFK on solminut 2-vuotisen valmentajasopimuksen Sebastian Aarnion kanssa. Viime vuonna solmittiin sopimus mallia 1+1 vuotta, jota näin jatkettiin.

– Jo viime vuonna kun kirjoitimme sopimuksen tähtäin oli tulevaisuudessa, vähintään kolme vuotta eteenpäin. Meillä on edelleen hyvin nuori joukkue ja satsaukset tulevaisuudessa, sanoo joukkueenjohtaja Robert Nyström.

Päämääränä on antaa valmiudet pelaajille pärjätä ulkomailla ja maajoukkueessa. Tästä johtuen fokus tulee lähivuosien aikana olemaan pelaajan teknisessä kehittymisessä, pelikäsityksessä, voimassa ja kestävyydessä.

– Jatkan mielelläni, olen viihtynyt hyvin Granissa ja tytöt ovat huolehtineet minusta erinomaisesti, sanoo Sebastian Aarnio.

– Pisteissä olemme pärjänneet odotuksia paremmin, en ollut laskenut sen varaan että meillä tässä vaiheessa kautta olisi kahdeksan pistettä. Kuuta ei tarvitse tavoitella vielä ensimmäisen kauden aikana, mutta tulevaisuudessa tulemme hiljaa mutta varmasti nousemaan sarjataulukossa.

Aarnio tähdentää, että joukkue on nuori mutta halukas oppimaan. Hän haluaa kehittää nuoria pelaajia, mutta ottaa mukaan myös muutamia kokeneempia pelaajia, esimerkiksi entisiä Granin pelaajia.

– Saa mielellään tulla kokeilemaan treeneihin kanssamme, kokea ja todeta miltä tuntuu, sanoo Aarnio.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk