GrIFK vahvistui kahdella pelaajalla

GrIFK on vahvistanut rivejään Nicolina Nynäsillä ja Alina Stendahlilla juuri kauden alla.

20-vuotias Nynäs on pelannut käsipalloa 8-vuotiaasta lähtien BK-46:ssa.

– Tänä syksynä ensimmäistä kertaa urallani en tule pelaamaan käsipalloa puna-valkoisessa paidassa. GrIFK:ssa toivon kehittyväni pelaajana ja toivon tulevani osaksi joukkuetta niin myötä- kuin vastoinkäymisissä. Toivon saavani hyviä muistoja ja yhdessä voimme saavuttaa asettaammme tavoitteet, Nynäs toteaa GrIFK:n sivuilla.

18-vuotias Stendahl aloitti käsipallon KyIF:ssä 6-vuotiaana ja siirtyi Dickeniin vuonna 2017, jossa pelasi viime vuonna. Hän on myös osana 2000-syntyneiden maajoukkuetta.

– Odotan hyviä ja laadukkaita harjoituksia sekä lisäksi hyviä ja tehokkaita maalivahtitreenejä. “Gutte” on ollut minulla vuoden juniorivalmentajana, joten tunnen hänen valmennustyylinsä hyvin. Olen huomannut, että joukkueessa on erinomainen henki ja kaikki pelaajat ovat tavoitteellisia ja kaikilla on yhteinen tahto kehittyä. Tunnen monta tytöistä etukäteen ja kaikki ovat olleet erittäin avoimia, joten on ollut helppo sopeutua joukkueeseen. Odotan innolla kautta Granin kanssa, maalivahtilupaus toteaa.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk