Gustafsson ja Heerman BK-46:n uudet vahvistukset

Erica Gustafsson ja Nea Heerman vahvistavat BK:n naisten joukkuetta tulevalla kaudella.

Gustafsson (21), entinen BK:n juniori, on pelannut kaksi edellistä kautta Atlaksessa. Hän oli viime kaudella SM-sarjan viidenneksi paras maalintekijä 142 osumallaan.

Nea Heermanin (22) junioritausta on Atlaksessa, jossa hän on pelannut koko uransa lukuun ottamatta yhtä kautta Kauniaisissa.

Molemmat odottavat BK:n riveihin liittymisen olevan askel eteenpäin käsipalloilijan uralla.

– Valitsin BK:n, koska seura näyttää panostavan naisjoukkueeseen. Ensi vuoden joukkue on myös mielenkiintoinen yhdistelmä kokeneita ja hieman nuorempia pelaajia, Heerman toteaa.

Gustafsson odottaa kehittyvänsä pelaajana uudessa seurassaan Karjaalla.

– Minulla on suuret odotukset ja toivon, että kykenemme hyvään joukkuepeliin. Silloin meillä on kaikki mahdollisuudet parantaa tulosta tämän vuoden pronssista, Gustafsson sanoo.

Ensi vuoden joukkuetta rakentavaan ryhmään kuuluva Peter Kihlstedt on tyytyväinen Erican ja Nean liittymisestä joukkueeseen.

– Pamela Degerman, joka on ilmoittanut lopettavansa käsipalloilun, jättää joukkueeseen suuren aukon. Sen vuoksi tarvitsemme Erican tasoisen vasenkätisen maalintekijän.

Nea Heermanissa Kihlstedt näkee paljon potentiaalia.

– Hän on nuori ja nälkäinen pelaaja ja hänellä tulee olemaan tärkeä rooli laitahyökkääjänä.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk