Heidi Lindström palaa käsipallon pariin – ja Spartan maalille

A-tyttöikäisenä käsipallosta jalkapalloon siirtynyt Heidi Lindström palaa juurilleen käsipallon pariin. Tulevalla kaudella hän on maalivahtina mukana Spartan naisten joukkueessa.

Kesällä 2015 aktiivijalkapallouransa lopettanut Lindström on edustanut myös Suomea maajoukkueessa ja pelannut pitkään HJK:n riveissä. Elokuussa Heidi oli mukana ottamassa tuntumaa käsipalloon Spartan naisten kanssa Beach Handiksessa, jossa Sparta nappasi pronssia.

Vaikka aikaa on kulunut, tietty yhteys menneeseen löytyy helposti. A-juniori-ikäisenä Lindström pelasi käsipallossa maalivahtina ja tuolloinkin häntä valmensi Spartan nykyinen päävalmentaja Jani Vaskola.

– Saamme uusvanhan tuttavuuden joukkueeseen. Valmensin Heidiä Kiffenissä ja Spartassa juniorina ja nyt hän vain yksinkertaisesti tekee paluun, Vaskola kertoo Yle Sportenille.

– Juttelimme silloin kauan sitten ja tuntui vain parhaalta hänen kannaltaan panostaa jalkapallouraan ja kannustin myös häntä siihen.

Lindström jätti aktiiviuransa jalkapalloilijana kauden 2015 päätteeksi ja toimii nykyään juniorivalmentajana. Käsipallokentälle virtaa tuntuu riittävän kuitenkin yllin kyllin.

– Heidi saattaa olla 35-vuotias, mutta hän on kentällä pirteä kuin teini-ikäinen ja todella energinen. Hän oli mukanamme beach-turnauksessa jo elokuussa ja lähtee panostamaan tähän täysillä.


 


Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk