HIFK pelaa Challenge Cupia Kanarialla

HIFK pelaa viikonloppuna aikana Challenge Cupin kolmannen kierroksen ottelunsa espanjalaista Rocasa Gran Canaria ACE:ta vastaan.

HIFK:n vastustaja on osallistujien kovatasoisimmasta päästä, ellei kovin. Se juhli viime kaudella Challenge Cupin voittoa. Rocasa Gran Canaria ACE:a voisi verrata toissa vuoden vastustajaan, puolalaiseen Pogon Balticaan, jolle HIFK kärsi kaksi tappiota noin 20 maalin erolla. Pogon Baltica sijoittui toissa vuonna koko kilpailussa toiseksi. Viime vuoden vastus Portugalista oli tasollisesti lähempänä, sillä toinen ottelu oli voitettavissa. Portugalilaiset kuitenkin menivät jatkoon voitettuaan molemmat ottelut Helsingissä.

Challenge Cupin tarkoituksena on saada kokemusta kansainvälisistä peleistä pyrkimyksenä nostaa oman pelin tasoa. Molemmat osaottelut pelataan Kanariansaarilla la-su 19.-20.11. HIFK:n tavoitteena on voittaa ja mennä jatkoon, mutta vastus on odotetun kova. IFK:n peli on mennyt eteenpäin kahden vuoden aikana, ja joukkue odottaa mielenkiintoisia kamppailuja.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk