HIFK taistelee jatkopaikasta Challenge Cupissa

HIFK:n kauden toinen välitavoite lähestyy. Challenge Cupin kolmannen kierroksen ottelut portugalilaista Cólegio de Gaiaa vastaan pelataan tänä viikonloppuna Pirkkolan palloiluhallissa.

HIFK:lla on selkeä tavoite; jatkoon 16 parhaan joukkoon. Cólegio de Gaia on ennakkosuosikki, mutta esimerkiksi Suomen ja Portugalin maajoukkueet ovat pelanneet tasaisia otteluja viime vuosina. Molemmilla joukkueilla on muutamia maajoukkuepelaajia. Mahdollisuudet jatkopaikkaan ovat täysin realistiset.

HIFK:n suurena etuna on, että se voi pelata molemmat ottelut kotona. Matkustus, hotelli, erilainen ruoka, uusi ympäristö ja pelikenttä ovat aina häiriötekijöitä, jotka voivat vaikuttaa urheilijan suoritukseen. HIFK:lle Pirkkola ei ole virallinen kotikenttä, mutta joukkue on pelannut siellä niin paljon viime aikoina, että Pirkkolan leveä kenttä tuntuu jo kodilta.

HIFK piti viime lauantaina minileirin, jossa hiottiin jumissa ollutta hyökkäyspeliä. Tällä viikolla on ollut vuorossa puolustuspelaaminen.  Keksiviikkona pelattiin harjoitusottelu B-poikia vastaan. Siinä haettiin kovuutta ja tottumista vauhtiin.

Otteluaikataulu:
La 21.11. klo 16.00 Cólegio de Gaia – HIFK
Su 22.11. klo 19.00 HIFK – Cólegio de GaiaKaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk