HIFK:lla tiukka viikonloppu Bodenin turnauksessa

HIFK:n naiset matkasivat viikonlopuksi perinteiseen Boden Handbollin järjestämään kaudenavausturnaukseen Pohjois-Ruotsin Bodeniin.

Boden nousi edelliskauden päätteeksi Elitserieniin, ja muutkin vastustajat ovat astetta kovempia kuin viime vuosina. Turnaus on kansainvälinen, sillä HIFK:n ja ruotsalaisjoukkueiden lisäksi turnaukseen osallistuu Ajax Köpenhamn Tanskasta.

Ensimmäinen ottelu Fyllingenia vastaan oli tasainen. Ottelussa oli kova vauhti mutta HIFK pysytteli hyvin mukana lähes loppuun asti. Fyllingen puristi lopussa 28-30 voittoon. Toisessa ottelussa vastassa oli Tanskan 1. divisioonan kärkijoukkue Ajax. Lattiat oli pyyhitty Ajaxilla kun joukkue pyyhkäisi HIFK:n yli lopputuloksen ollessa 17-36.

Kovia vastuksia mutta hyviä otteluita ja hyvää taistelua. Etenkin nuoret maalivahdit Alexandra Olsson ja Roosa Niemi pelasivat hyvin.

Sunnuntaina vastassa oli emäntäjoukkue Boden. Ottelu alkoi tasaisena kuten kaikki ottelut Bodenia vastaan aikaisemminkin. Laajempi ja vahvempi pelaajamateriaali pääsi rullaamaan ja Boden Handboll ratkaisi ottelun ensimmäisen puoliajan lopulla. Lopputulos 31-24.

Viimeinen ottelu Västerås Irstaa vastaan päättyi 32-25 tappioon.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk