HIFK:lle tuttu vastustaja Challenge Cupissa

HIFK osallistuu kaudella 2017-2018 kansainväliseen Challenge Cupiin. Kolmannen kierroksen arvonta suoritettiin tiistaina 18.7. ja HIFK:n vastustajaksi arvottiin, yllätys yllätys, vanha tuttu Boden Handboll Ruotsista.

Joukkueet ovat pelanneet toisiaan vastaan joka vuosi jo viiden vuoden ajan, sillä HIFK on osallistunut niinä vuosina Bodenin järjestämään Lappen Cupiin ja kerran Boden kävi vieraillulla Helsingissä.

Boden Handboll on tehnyt isoja satsauksia viime vuosina ja joukkue nousi viime kaudelle Ruotsin korkeimmalle sarjatasolle Elitserieniin.

Aikaisempina vuosina HIFK on kohdannut puolalaisen Bogan Szczecinin, portugalilaisen Colegio de Gaian ja espanjalaisen Gran Canarian joukkueen. Näistä joukkueista ei ole tiedetty juuri mitään entuudestaan. Tämän vuoden osalta tilanne on tosiaan hieman erilainen kun joukkueet tuntevat toisensa hyvin. Tosin pelaajisto on molemmissa joukkueissa vaihtunut suurelta osin. Tässä on myös HIFK:n mahdollisuus, eli kerrankin vastus on jollain tasolla tuttu.

Kolmannen kierroksen ottelut pelataan marraskuun puolessa välissä. Ottelut pelataan joko molemmat Suomessa tai Ruotsissa tai home and away -systeemillä, eli yksi kummankin kotikentällä.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!