Hivertille jatkosopimus Dickenin kanssa

Dickenin naisten sekä miesten edustusjoukkueet ovat solmineet jatkosopimukset valmentajiensa Thomas Hivertin ja Björn Monnbergin kanssa.

Uudet sopimukset ovat voimassa kesään 2018 saakka.

Dickenin puheenjohtaja Jan Hellman on ratkaisuun erittäin tyytyväinen ja painottaa jatkuvuuden merkitystä joukkueitten toiminnan kehittämisessä.

– Björn ja Thomas edustavat juuri sitä käsipallo-osaamista josta Dicken haluaa olla tunnettu. Olen erittäin tyytyväinen, että he haluavat olla kehittämässä edustusjoukkueitamme pitkällä tähtäimellä, Hellman sanoo.

Täksi kaudeksi Dickenin peräsimeen tarttunut Thomas Hivert korostaa myös pitkäjänteisyyden merkitystä kehittymisen kannalta.

– Olen hyvin tyytyväinen sopimuksesta. Nyt pystymme yhdessä kehittämään joukkuetta ja toimintaa pitkäjänteisesti. Dicken pyrkii koko ajan kehittämään seuratoimintaa ammattimaisempaan suuntaan ja luo paremmat edellytykset pelaajilleen sekä toimihenkilöille, Hivert kiittelee.

– Tavoitteenani on ylläpitää kilpailukykyinen joukkue huomioiden myös seuran tulevat juniorilupaukset. Uskon että yksilön kehittäminen on tärkein tekijä tämän onnistumiseksi.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!