Jani Vaskola jatkaa Dickenin peräsimessä

Dicken on solminut jatkosopimuksen kesästä 2012 naisten SM-sarjajoukkuetta luotsanneen Jani Vaskolan kanssa. Edessä oleviin välieriin valmistautuva Dicken on näin varmistanut jatkuvuuden vaihtopenkin päässä myös kaudelle 2014-15.

Vaskolan itsensä mukaan nousussa olevan joukkueen kanssa työtä on hyvä jatkaa.

Vaskola_Jani_Dicken1314– Joukkueessa on todella loistavia pelaajia jotka panostavat täysillä omaan kehittymiseen sekä joukkueen menestymiseen. Tämän lisäksi Dickenissä on toimiva taustaorganisaatio joka tekee tinkimättömästi töitä naisten joukkueen eteen, Vaskola sanoo Dickenin verkkosivuilla.

– Joukkueena olemme nousseet kahdessa vuodessa “from bottom to top” sekä saavuttaneet mitalipelit jo toista kautta peräkkäin. Joukkueen kehittyminen on ollut nopeaa ja tulosta on tullut hyvin, mutta näen että pelaajien kanssa työ on valmennuksen osalta vielä sen verran kesken että halusin ehdottomasti tehdä jatkosopimuksen kun sitä tarjottiin.

Myös Dicken-johdossa asiat nähdään pitkälti samansuuntaisesti.

– Jani on edennyt johdonmukaisesti joukkueen kehittämisessä näiden kahden vuoden aikana. Tutut valmennusmetodit ovat hyväksi pelaajille ja näin edesauttaa koko joukkueen kehitystä ja tavoitteita. Pelaajat on saatu hyvin motivoituneiksi harjoittelemaan täysipainoisesti mikä on kehityksen edellytys. Haluamme tälle myös jatkuvuutta. Ensimmäisenä kautena olimme lähellä yllätystä ja päästä finaaliin, tänä kautena kuulumme finaaliin ja ensi kaudella voitamme mestaruuden, kommentoi Markku Enström.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!