Jani Vaskola on Dickenin uusi päävalmentaja

Vaskolan lisäksi valmennusryhmään kuuluvat Spartasta siirtynyt Robert Lindholm sekä  Dickenissä jatkava Jouni Ahlroth. Vaskola valmensi Dickenin miesten joukkueen SM-sarjan nelossijalle kaudella 2002-2003.

Dicken nousi syksyllä takaisin mestaruussarjaan ja sijoittui ensimmäisellä kaudellaan seitsemänneksi.

– Dickenin joukkue oli erittäin kiinnostava vaihtoehto. Joukkue on täynnä menestysnälkäisiä pelaajia, jotka haluavat antaa kaikkensa harjoitteluihin ja peleihin. Taustaryhmä on loistavassa kunnossa ja valmennuksen olosuhteisiin satsataan ammattimaisesti. Lisäksi seura halusi selkeästi ottaa rytminmuutosta kilpaurheilussa sekä tavoitteissa. Itselleni sopii mainiosti isot menestyspaineet ja kun kaikki osa-alueet ovat kunnossa  ei esteitä menestymisellekään ole, Vaskola kommentoi tuoretta pestiään.

Vaskola on aikaisemmin saavuttanut naisten Suomen mestaruuden sekä Spartassa että Grankulla IFK:ssa. Kahdesti Käsipalloliiton vuoden valmentajaksi valittu ja ammattivalmentajatutkinnon suorittanut Vaskola on myös toiminut liiton kouluttajana seitsemän vuotta. Kuluvalla kaudella Sparta IF:n peräsimessä hyppysiin tarttui SM-pronssi.

– Pyrimme valmennuksessa rakentamaan hyvistä yksilöistä systemaattisen joukkueen joka hallitsee peliä joka osa-alueella. Tämä tietysti vaatii vahvaa fysiikkaa, monipuolista käsipallo-osaamista sekä paljon uutta ajattelutapaa kaikilta pelaajilta. Haemme ensisijaisesti pelaajia jotka haluavat olla kilpaurheilijoita ja pystyvät sitoutumaan päivittäiseen harjoitteluun ja sen tuomiin aikataulupaineisiin. Henkisellä puolella pelaajien pitää olla valmiita antamaan kaikkensa joukkueen eteen, niin peleissä kuin treeneissäkin ja nauttia kilpaurheilun tuomista haasteista. Tuloksellisesti tavoite on sijoittua runkosarjassa selkeästi paremmalle sijalle kuin kuluneella kaudella sekä play-off peleissä päästä pelaamaan mitaleista, valmentajavelho kertoo.

– Varsinkin nuorempien Dickeniläisten kannattaa tulla oppimismielessä peleihin, katsomaan miten nykykäsipalloa parhaimmillaan pelataan isolla sydämellä.

 

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk