Johanna Hilli palaa GrIFK:n riveihin

GrIFK vahvistaa joukkuettaan tulevalle kaudelle, kun SM-sarjan valovoimaisin tähti ja maajoukkuepelaaja Johanna Hilli siirtyy Graniin.

26-vuotias pelinrakentaja Johanna Hilli aloitti käsipallouran Grankulla IFK:ssa. Hän on pelannut Ruotsin Allsvenskan ja Elitserien -sarjoissa ja neljä kautta HIFK:ssa. Nyt hän on palannut takaisin Grankulla IFK:n riveihin.

Johanna Hillillä on useita merkittäviä ansioita takanaan. Kaikkiaan 196 pelattua SM-sarjan ottelua ja yli 1200 maalia tekevät hänestä kokeneen ja vahvan osaajan joukkueeseen. Hilli oli ylivoimainen ykkönen SM-sarjan maalipörssissä 170 maalillaan ja 39 seitsemän metrin maalillaan, kun kausi 2019-2020 keskeytettiin.

Hänet valittiin All Starsin pelinrakentajaksi saaden yli 50 % annetuista äänistä, valittiin LähiTapiola-tähtipelaajaksi ylivoimaisesti 41 tähdellään ja hän on ollut yksi HIFK:n johtavista pelaajista useana vuonna. Hilli lunasti paikkansa maajoukkueessa jo vuonna 2010.

Kauden päättyessä ennenaikaisesti, GrIFK oli SM-sarjan neljännellä sijalla. Joukkueen peli-ilo ja kehitys on näkynyt myös yleisömäärissä, jotka ovat lähes kaksi kertaa suuremmat kuin koko naisten sarjan keskimääräiset katsojaluvut.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk