Johanna Hilli palaa GrIFK:n riveihin

GrIFK vahvistaa joukkuettaan tulevalle kaudelle, kun SM-sarjan valovoimaisin tähti ja maajoukkuepelaaja Johanna Hilli siirtyy Graniin.

26-vuotias pelinrakentaja Johanna Hilli aloitti käsipallouran Grankulla IFK:ssa. Hän on pelannut Ruotsin Allsvenskan ja Elitserien -sarjoissa ja neljä kautta HIFK:ssa. Nyt hän on palannut takaisin Grankulla IFK:n riveihin.

Johanna Hillillä on useita merkittäviä ansioita takanaan. Kaikkiaan 196 pelattua SM-sarjan ottelua ja yli 1200 maalia tekevät hänestä kokeneen ja vahvan osaajan joukkueeseen. Hilli oli ylivoimainen ykkönen SM-sarjan maalipörssissä 170 maalillaan ja 39 seitsemän metrin maalillaan, kun kausi 2019-2020 keskeytettiin.

Hänet valittiin All Starsin pelinrakentajaksi saaden yli 50 % annetuista äänistä, valittiin LähiTapiola-tähtipelaajaksi ylivoimaisesti 41 tähdellään ja hän on ollut yksi HIFK:n johtavista pelaajista useana vuonna. Hilli lunasti paikkansa maajoukkueessa jo vuonna 2010.

Kauden päättyessä ennenaikaisesti, GrIFK oli SM-sarjan neljännellä sijalla. Joukkueen peli-ilo ja kehitys on näkynyt myös yleisömäärissä, jotka ovat lähes kaksi kertaa suuremmat kuin koko naisten sarjan keskimääräiset katsojaluvut.


 


Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk