Ken Sirenius Spartan naisten päävalmentajaksi

Käsipalloseura Sparta IF:n naisten joukkueen päävalmentajaksi on nimetty Ken Sirenius. Erityisesti henkilökohtaista valmentamista käsipallossa painottava Sirenius pyrkii nostamaan joukkueen jälleen mitalikantaan.

– Pirkkolassa nähdään syksyllä nopeaa ja älykästä käsipalloa, Sirenius toteaa.

Sireniuksen valmennussopimus on tehty kaudeksi 2014-2015. Spartan puheenjohtaja Katri Koskela iloitsee uudesta päävalmentajasta.

– Sirenius on luonnollinen valinta joukkueen valmentajaksi neljän vuoden tähtäimellä aloitettuun projektiin. Hänen vahvuutenaan on pelaajien henkilökohtaisen tekniikan kehittäminen, johon nyt seurassa panostetaan. Lisäksi Sirenius tuntee vanhemmat pelaajat entuudestaan, sillä hän on ollut taustalla tekemisissä joukkueen kanssa jo vuosia.

Parempia käsipalloilijoita

Vuonna 1955 perustettu Sparta IF on yksi Suomen menestyneimmistä käsipalloseuroista. Parin heikomman kauden jälkeen seura haluaa jälleen menestyä naisten käsipallon SM-sarjassa.

Sirenius ottaa mielellään tämän haasteen vastaan tavoitteenaan kehittää joukkueessa yksilötaitoja ja tehdä jokaisesta pelaajasta parempi käsipalloilija. Sirenius uskoo, että vähintään kahden vuoden sisällä naisten kaulaan ripustetaan jonkinväriset mitalit.

– Joukkueessa on paljon potentiaalia ja paljon lupaavia nuoria pelaajia.

Myös Koskela luottaa nuoriin pelaajiin.

– Seuran lupaavat juniorit nostetaan nyt virallisesti naisten joukkueeseen.

Kaudella 2014-2015 joukkueen kakkosvalmentajat ovat oman aktiiviuransa tältä erää lopettanut Katri Koskela ja kaksi viimeistä kautta päävalmentajana toiminut Jarmo Weckström.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!