Ken Sirenius uusi Dickenin naisten päävalmentaja

Dickenin kolmeen peräkkäiseen mestaruuteen valmentanut Thomas Hivért lopettaa naisten valmentajana. Hivért perheineen muuttaa ulkomaille vuodenvaihteessa ja Ken Sirenius aloittaa joukkueen päävalmentajana.

Ken Sirenius kommentoi uutta haastettaan täynnä intoa.

– Dickenin naisten joukkue on tehnyt viimeiset vuodet hyvää ja laadukasta työtä Thomas Hivertin alaisuudessa. Joukkue on ikärakenteeltaan hyvä, kombinaatio kokemusta sekä nuorta lahjakkuutta. Olen todella iloinen, kun saan mahdollisuuden tehdä töitä joukkueen kanssa.

– Motivaatio on minulla huipussaan ja tavoitteeni on luoda joukkueelle laadukas arki ja harjoittelukokonaisuus, joka vie pelaajakehitystä eteenpäin ja nostaa myös joukkueen kilpailutasoa.

Myös seurassa ollaan ratkaisuun tyytyväisiä. Dickenin valmentamisen ohella Sirenius jatkaa edelleen päätyössään Suomen Käsipalloliiton valmennuspäällikkönä sekä Suomen naisten maajoukkueen kakkosvalmentajana.

– Olemme tyytyväisiä, kun saimme tehtyä sopimuksen Kenin kanssa ja uskomme, että hänen osaamisellaan saadaan kehitettyä nuoria pelaajiamme ja sitä kautta joukkuetta. Ken on suorittanut EHF Master Coach tutkinnon ja pääsee nyt toteuttamaan oppejaan Dickenin naisten joukkueessa.

– Kiitos kuuluu myös käsipalloliitolle, joka suhtautui myönteisesti Kenin valmennustehtävään liitossa olevan päätyönsä ohella, kertoo joukkueen General Manager Markku Enström.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk