KyIF:lle kaksi uutta vahvistusta

Kirkkonummen KyIF:n naisten käsipallon SM-sarja joukkue vahvistuu kahdella uudella pelaajalla.

Uutena pelaajana joukkueessa nähdään GrIFK:n kasvatti Fanny Axberg, joka pelasi edellisen kauden Siuntion väreissä. 18-vuotias Axberg on 2000 syntyneiden tyttömaajoukkueen vakiopelaajia pakin K9/09/V9 paikallaan. Hän on pelannut jo kolme kautta naisten SM-sarjaa 29 ottelun verran ja tehnyt 54 maalia, joista peräti 31 rangaistusheitoista 7 metrin viivalta.

– Olen innoissani saadessani nyt KyIF:n paidassa mahdollisuuden monipuolisempaan peliin ja kehittyä pelaajana, Axberg kertoo KyIF:n sivuilla.

– Fanny on lupaava nuori pelaaja, joka sopii hyvin joukkueeseen sekä pelaajana että henkilönä, toteaa KyIF Handiksen puheenjohtaja Nina Sampakoski.

– Olemme iloisia, että Fanny tulee mukaan kehittyvään ryhmäämme.

KyIF:n riveihin siirtyy myös vasenkätisen pelaajan Aino Pietiläinen. 20-vuotias Pietiläinen on Siuntion kasvatti ja oli nuorten naisten T98 maajoukkueen vakiopelaajia koko sen toimintakauden ajan, pelipaikallaan O6/O9. Hän on pelannut jo neljä kautta Siuntion SM sarjajoukkueessa yhteensä 63 ottelua ja tehnyt niissä 83 maalia.

– Koen tarvitsevani jotakin uutta, jotta voin kehittyä edelleen ja nyt KyIF:n paidassa uskon saavani hienon mahdollisuuden. Tunnen maajoukkuekuvioista suurimman osan joukkueesta jo ennestään, joten sopeutuminen onnistunee sujuvasti, summaa Pietiläinen.

– Valmennuksen puolelta toivottiin erityisesti vasenkätistä pelaajaa ja olemme todella mielissämme päästyämme sopimukseen Ainon kanssa. Nyt hyökkäykseen saadaan lisää vaihtoehtoja, kommentoi manageri Ari Paganus.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk