Lehtinen HIFK-maalille – Väyrynen palaa Ruotsista

HIFK on vahvistanut joukkoaan kahdella uudella pelaajalla. Maalivahti Tia Lehtinen liittyy IFK-leiriin Atlaksesta ja Ida Väyrynen palaa yhden Ruotsin vuoden jälkeen takaisin kasvattiseuraansa.

Maalivahti on erittäin tärkeä palanen joukkueessa, ja siksi lisävahvistus maalin suulle onkin joukkueen kannalta tervetullut. Tia Lehtinen (s. 1998) on motivoitunut, innokas oppimaan uutta ja näkee IFK:ssa kehittymisen mahdollisuuden.

– HIFK:n tekeminen valmennuksen, pelaajien ja koko organisaation suhteen on silmissäni näyttänyt todella hyvältä ja seura on muutenkin kiinnostanut minua aina. Lisäksi HIFK:ssa saa ammattimaista maalivahtivalmennusta, Lehtinen toteaa HIFK:n verkkosivuilla.

Lehtinen aloitti käsipallon pelaamisen vuonna 2010 ja on pelannut koko uransa Vantaan Atlaksessa. HIFK:ssa hän odottaa hyviä treenejä, lisää kokemusta, kovia pelejä sekä intoa ja potkua lajin harrastamiseen.

Ida Väyrynen (s. 1995) on jo vanha tekijä HIFK-paidassa. Väyrynen pelasi viime kauden Tukholman AIK:ssa. Väyrysestä HIFK saa lisää tulivoimaa takalinjoille. Hän on maajoukkueen vakiokalustoa ja myös todella vahva puolustuspäässä.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk