Lotta Kulju HIFK:sta Ruotsin pääsarjaan

HIFK.n pelinrakentaja Lotta Kulju siirtyy ensi kaudeksi Ruotsin Damelitserien-joukkueeseen IF Helltoniin. Kuljun, 20, sopimus on mallia 1 + 2 vuotta.

IF Hellton kertoi siirrosta nettisivuillaan ja seuran tiedotteen mukaan Kulju on osa joukkueen pitkän tähtäimen suunnitelmaa, ja Kuljun kaltainen kunnianhimoinen ja määrätietoinen pelaaja sopii joukkueeseen hyvin. Lotta Kulju on Suomen naisten maajoukkueen avainpelaajia ja hänellä on kokemusta kansainvälisistä otteluista. Kulju opiskeli muutama vuosi sitten lukuvuoden Göteborgin käsipallolukiossa ja pelasi IK Sävehofin juniorijoukkueessa. Hän aloittaa myös urheilupsykologian opinnot joukkueen kotipaikkakunnalla Karlstadissa.

HIFK menettää tärkeän pelinjohtajan ja maalintekijän. Kulju paukutti viime kaudella runkosarjassa  112 osumaa ollen koko maalipörssin neljäs. Seura toivottaa Lotalle onnea ja menestystä uran seuraavalla askeleella! On hienoa, että suomalaisia naispelaajia lähtee ulkomaisiin sarjoihin kehittymään.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk