Maalikeskiarvo hiukan yli 50 osuman

SM-sarjakausi 2014-15 on saatu hyvään vauhtiin. Kaikilla joukkueilla on takana vähintään kaksi pelattua ottelua ja maaleja on nähty tähän mennessä yhteensä 452. Ottelua kohden keskiarvoksi tulee 50,2 osumaa.

Ahneimmin maaleja on tehtaillut Dicken, joka on tehnyt peräti 37,5 osumaa ottelua kohden. Tiukimmilla maalinteko on ollut Atlaksella, jonka tehtyjen maalien keskiarvo on 19,3 – tästä huolimatta Atlas on voittanut kolmesta ottelustaan kaksi.

SIF:n puolustus on toistaiseksi ollut tiivein, sillä omiin on uponnut vain 18,5 palloa ottelua kohden. ÅIFK:n verkko on heilunut puolestaan 29,3 kertaa ottelua kohden.

Suurinumeroisin voitto on toistaiseksi nähty ottelussa Dicken-ÅIFK (42-22) ja Dicken on toistaiseksi ainoa joukkue, joka on tehnyt yli 40 maalia yhdessä ottelussa. Tuon ottelun maalimäärä (64) on myös alkukauden suurin. Vähiten maaleja (39) on nähty ottelussa ÅIFK-Atlas (18-21).

Maalintekijätilaston selvänä ykkösenä on BK-46:n Pamela Degerman, joka on kolmessa ottelussa tehnyt 33 maalia. Degermanin merkityksestä karjaalaisille kertoo selkeää kieltään se, että hän on viimeistellyt yli 53 prosenttia joukkueen tähän asti tekemistä maaleista.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!