Mathias Lindén BK-46:n peräsimeen ensi kaudelle

Kuluvalla kaudella BK-46:n naisten SM-sarjajoukkueen kakkosvalmentajana toiminut Mathias Lindén ottaa joukkueen päävalmentajan tehtävät hoitaakseen tulevalla kaudella.

BK:n nykyinen päävalmentaja Thomas Holmberg on ilmoittanut jättävänsä päävalmentajan tehtävät tämän kauden jälkeen.

– Tähän ei liity mitään dramatiikkaa, Holmberg sanoo BK-46:n verkkosivuilla.

– Olen ollut vastuuvalmentajana kolme vuotta ja sitä ennen vuoden apuvalmentajana. Aloittaessani asetin itselleni rajaksi kolme vuotta. Minusta tuntuu hyvältä, että uudet voimat ottavat vastuun ja he voivat tuoda uusia ajatuksia, jolla joukkue nousee seuraavalle tasolle.

Lindén on aiemmin toiminut juniorivalmentajana ja viimeisen vuoden apuvalmentajana naisten joukkueessa.

– Seuran puolelta katsottuna Mathias on mielestämme päässyt hyvin sisään valmentajanrooliin ja annamme mielellämme hänelle mahdollisuuden viedä naisten joukkuetta eteenpäin Thomasin jälkeen, joukkueen manageri Thomas Sjöström toteaa.

Lindén itse tarttuu uuteen tehtäväänsä täynnä intoa.

– Minulla on tämän kauden aikana ollut tilaisuus analysoida lähemmin joukkueen vahvuuksia ja heikkouksia ja tunnen itseni todella motivoituneeksi vastuuvalmentajan tehtävää ajatellen.

– Tunnen että minulla on hyvä tuntuma joukkueeseen ja jos ryhmä pysyy suunnilleen koossa, uskon että pystymme ottamaan seuraavan askeleen ja tosissamme haastamaan HIFK:n ja Dickenin.


 


Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk