Pamela Degermanilla 100 haarukassa sunnuntaina

BK-46:n Pamela Degerman heitti keskiviikkona komeat 11 maalia Dickenin verkkoon ja tämä merkitsi sitä, että hän nosti kauden kokonaismaalimääränsä 99:ään. BK kohtaa sunnuntaina kotonaan Atlaksen ja yksikin maali vantaalaisten verkkoon tietää sitä, että Degerman saavuttaa ensimmäisenä tällä kaudella sadan tehdyn maalin rajan.

SM-sarjan maalintekijätilaston kärkitaisto on muodostumassa Degermanin ja HIFK:n Linda Cainbergin väliseksi kaksinkamppailuksi. Cainberg nosti keskiviikkona kauden maalisaldonsa 96:een, mutta koska HIFK pelaa seuraavan ottelunsa vasta 18.1., on tasaluku tarjolla ensin Degermanille.

Suhteellisesti ottaen Cainberg on ollut hiukan tehokkaampi, sillä HIFK:lla on pelattuna yksi ottelu BK-46:tta vähemmän. Keskimäärin Cainberg on takonut 8,73 maalia ottelua kohden, kun Degermanin keskiarvo ennen sunnuntaita on 8,25.

Kolmantena maalintekijätilastossa on Dickenin Anna Lindholm 79 maalillaan. Keskiviikon kierroksen myötä vähintään 50 maaliin yltäneitä pelaajia on nyt kaikkiaan 15.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!