Riksman ja Ratilainen Dickenistä Spartan riveihin

Kaksi SM-tasolla pitkään pelannutta pakkia siirtyy hallitsevasta mestarista Dickenistä haastaja Spartan riveihin. Anu Riksman (28 v.) ja Linda Ratilainen (23 v.) ovat edustaneet uransa alusta asti Dickeniä ja kruunasivat menneen kautensa Suomen mestaruuteen.

– Oli aika siirtyä eteenpäin. Sparta on kiinnostava ja nouseva joukkue, jolla on erinomainen asenne peleissä. Uskon viime kauden perusteella, että olemme mitalipeleissä tulevana kautena, sanoo Anu Riksman Spartan verkkosivuilla.

– Tänä kesänä pääsen harjoittelemaan Spartan riveissä uusia haasteita ja odotankin jo innolla uutta kautta.

Linda Ratilainen on samoilla linjoilla.

– Nyt tuli sopiva tilaisuus katsoa eteenpäin omalla peliuralla. Spartan joukkueessa on hyvä tunnelma ja se onkin mennyt pelillisesti selkeästi eteenpäin. Uskon, että meillä on hyvät menestymismahdollisuudet ja haluan antaa oman panokseni joukkueelle.

Myös joukkueen päävalmentaja – niin ikään Dickenistä Spartaan siirtynyt – Jani Vaskola on tyytyväinen.

– Anun asenne, pelikokemus sekä räväkkyys tuovat sähköä varsinkin puolustuspelaamiseemme. Hän tuo myös monipuolisuutta varsinkin oikealle pakkipuolellemme. Linda puolestaan tuo pakkikalustoon heittovoimaa sekä pelinopeutta. Hän on kuntoutunut viime kevään olkapääleikkauksestaan hyvin ja antaa varmasti oman panoksensa maalinteossa.

– Olen erittäin tyytyväinen saadessani nämä kokeneet pelaajat joukkueemme vahvistuksiksi. Molemmat ovat intohimoisia harjoittelijoita sekä erittäin pelinälkäisiä pelaajia. Kummallakin on omat vahvuutensa pelissä ja saamme heidän avullaan monipuolistettua joukkueemme peliä. Pakkitilanteemme näyttää tällä hetkellä hyvältä ja uskon, että saamme rakennettua ensi kaudelle yhtenäisen sekä menestyksekkään ryhmän, sanoo Vaskola iso hymy huulillaan.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!