Sebastian Aarnio KyIF:n päävalmentajaksi kaudelle 2019-20

Kyrkslätt IF:n naisten käsipallon SM-sarjan valmennuksen uudistuksen myötä Sebastian Aarnio ottaa harteilleen päävalmentajan roolin ja Viljami Kuntsi tulee uutena kasvona tiimiin valmentajan roolissa. Maalivahtivalmennuksessa hyödynnetään Vanja Radicin ammattitaitoa.

Pari viime kautta päävalmentaja toiminut ja 12 vuotta KyIF:n eri joukkueita valmentanut Tomas Mecklin pitää välivuoden seurajoukkueen valmennuksesta mutta jatkaa KyIF:ssä muissa valmennus tehtävissä sekä nuorten naisten maajoukkueen valmennusta.

Sebastian Aarnio on toiminut kaksi edellistä kautta KyIF:n NSM joukkueen kakkosvalmentajana ja aiemmin kaksi kautta GrIFK:n päävalmentajana sekä neljä vuotta nuorten naisten maajoukkueen kakkosvalmentajana. Sebi muistetaan tietysti myös huippupelaaja urastaan niin sarjatasolla kuin maajoukkueestakin.

Viljami Kuntsi on kokopäiväinen valmentaja ja liikunta-alan moniosaaja. Käsipalloa hän on pelannut miesten SM-liigassa Atlaksen ja HIFK:n väreissä, sekä KyIF:n 1-divisioona joukkueessa. Hän on toiminut aiemmin myös KyIF:n toiminnanjohtajana sekä valmentanut useita juniorijoukkueita.

Vanja Radic on entinen huippumaalivahti, joka ammatikseen valmentaa kansainvälisen tason lisäksi Suomen maajoukkueen ja usean suomalaisen seuran maalivahteja.

– KyIF:n hallituksen puolesta haluan kiittää Tomas Meckliniä joukkueen ja pelaajien kehityksen eteen tehdystä mahtavasta panoksesta ja toivotan tsemppiä tulevaan. Voimme jatkossa luottaa Sebastian Aarnion johdolla toimivan valmennuksen jatkavan sujuvasti KyIF:n NSM projektia ja uutta tulemista naisten käsipallon ylimmällä sarjatasolla. Viljami Kuntsi on tuttu kasvo pelaajana, valmentajana ja myös toiminnanjohtajana KyIF:ssä, joka varmasti tuo uutta näkökulmaa varsinkin fyysisen harjoittelun puolella. Maalivahtivalmennuksesta pääsimme hienosti sopimukseen Vanja Radicin kanssa, joka turvaa maalivahtiemme kehittymisen, sanoo KyIF:n käsipallojaoksen puheenjohtaja Nina Sampakoski

– Otan mielelläni vastuun KyIF:n NSM projektin valmennuksesta ja vaikka varmasti olemme joukkueena tulevallakin kaudella haastajan roolissa, pyrimme luomaan pelaajillemme mahdollisuuden kehittyä yhä korkeammalle tasolle. Viljamin kanssa olemme jo aiemminkin toimineet yhdessä valmentajina, joten yhteistyömme toimii varmasti hienosti, kommentoi päävalmentaja Sebastian AarnioKaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk