SIF vahvistaa joukkuettaan kokemuksella Pickala HD:sta

Negatiiviseen kierteeseen SM-sarjassa ajautunut Sjundeå IF on reagoinut tilanteeseen ja vahvistanut joukkuettaan kolmella pelaajalla.

Sarjaporrasta alempana pelaavan Pickala HD:n riveistä siirtyy SIF-paitaan kolme pelaajaa, jotka tuovat runsaasti kokemusta ryhmään. Linda Arifullen, Janica Tallqvist ja Laura Laakso ovat kaikki SM-sarjatasolla rutinoituneita pelaajia.

– Lähdimme kauteen alun perin aika pienellä ryhmällä ja kun Dariia Kahanets sitten palasi kotiin Ukrainaan samalla kun meille tuli hiukan loukkaantumisia, joukkue oheni todella, kertoo SIF:n puheenjohtaja ja joukkueen maalivahti Susanne Ekström Västra Nylandissa.

– Ei tämän tietysti pidä seistä tai kaatua yhden pelaajan varassa, mutta Dariia jätti kyllä aukon jälkeensä. Meillä on nuoria lupaavia pelaajia, mutta sitä vastoin ei juurikaan rutiinia. Sen myötä aloimme aika ajoissa miettiä mitä voimme asialle tehdä.

Apu löytyi kuitenkin läheltä eli farmiseura Pickala HD:sta, jonka riveissä pelaa useita entisiä SIF-pelaajia.

– Olemme tästä tietysti hyvin iloisia, nämä ovat pelaajia, joita tarvitsemme. Lindalla ja Janicallahan on ollut iso rooli naisten joukkueessa monia vuosia ja henkilökohtaisesti olen erittäin iloinen Lauran tulosta. Olemme ehdottomasti tarvinneet yhden maalivahdin lisää, Ekström sanoo.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk


Avainsanat: