Spartan kausi positiivinen – "Olemme kehittyneet merkittävästi"

Sparta sijoittui neljänneksi naisten SM-sarjassa hävittyään pronssiottelut SIF:lle. Kaudesta kokonaisuutena jäi käteen kuitenkin paljon positiivista.

Kauden aikana joukkue pelasi monta hyvää ottelua, eikä pronssimitalitkaan jääneet kauaksi. Spartan päävalmentaja Ken Sirenius sanoo, että joukkue pelasi pronssiotteluissa 120 minuuttia, joista 90 minuuttia hyvin.

– Harmillisen heikko 30 minuuttia ratkaisi pronssin kohtalon. Onnittelut Siuntiolle ansaitusta voitosta, Sirenius sanoo Spartan verkkosivuilla

Sirenius löytää koko kaudesta hyviä asioita.

– Olen erittäin tyytyväinen pelaajien ja joukkueen panokseen. Olemme kehittyneet asettamillamme tavoitealueilla merkittävästi. Tämä kausi on ensimmäinen kivijalka tulevaisuutta ajatellen.

Joukkue on Sireniuksen mukaan ylittänyt odotukset monissa asioissa, ja kehitys on ollut nousujohteista läpi kauden.

– Pelisuorituksia ajatellen olemme käyneet todella korkealla ja myöskin aika matalalla. Kertoo mielestäni siitä, että tasapaino  pelaamiseen ei ihan vielä ole löytynyt. Tämä asia paranee harjoittelun ja kokemuksen mukana.

Sireniuksen mukaan pelaajat ovat tehneet kovaa työtä. Fysiikka-aluella on parannettavaa.

– Ensimmäinen asia, jota nyt on lähdettävä kehittämään on fysiikka. Joukkueella on tärkeä kesä edessä.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk