Suomen Cup, välierä: SIF – Atlas

Suomen Cupin Final Four alkaa lauantaina puolen päivän aikaan naisten ensimmäisellä välierällä, jossa kohtaavat SIF ja Atlas.

Hyvä vertailukohta joukkueitten voimasuhteille saadaan vain muutaman päivän takaa. SIF kaatoi Atlaksen SM-sarjaottelussa keskiviikkona neljällä maalilla ratkaistuaan voiton ottelun lopulla.

– Se oli tasainen ottelu, mutta samalla teimme paljon turhia virheitä. Ehkä ajatukset olivat jo viikonlopun cupin ottelussa, arveli SIF:n joukkueenjohtaja Tom K. Laitinen Västra Nylandille.

– Pienet marginaalit ratkaisivat keskiviikkona. On muistettava, että tappiot tulivat Siuntiossa. Uskon, että kotikenttä antaa meille etua, Atlas Vantaan päävalmentaja Tomi Salminen sanoi puolestaan seuran verkkosivuilla.

SIF on heittovoimainen joukkue, mistä osoituksena on maalien jakautuminen keskiviikkona takapelaajille: Anna-Mi Weurlander 10, Maria Jukola ja Ellen Voutilainen 5 eli 20 osumaa joukkueen 29:stä.

– 29 maalia omiin on liikaa, ja juuri sen epäkohdan korjaamiseen olemme keskittyneet harjoituksissa, Salminen totesi.

SIF on kaikkineen saanut tuloskuntoaan paremmin kohdilleen vaikean alkukauden jälkeen, vaikka otteet kentällä ovatkin edelleen olleet hiukan epätasaisia. Atlas puolestaan on vaipunut SM-sarjassa jumbosijalle, mutta vantaalaiset ovat pelanneet paljon erittäin tasaisia otteluista, joissa pisteet ovat kuitenkin karanneet vain maalin erolla vastustajalle.

Tästä hyvä esimerkki oli välieräkaksikon kauden ensimmäinen kohtaaminen, joka päättyi lokakuussa SIF:n 25-24-voittoon.

Tiet välieriin:
1. kierros: Akilles – Atlas 14-23
Puolivälierä: BK-46 – SIF 23-28
Puolivälierä: GrIFK – Atlas 25-27

Ottelu Vantaan Energia Areenalla alkaa lauantaina kello 12.00.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk