Suomen Cupin mestaruus ratkaistaan viikonloppuna

Käsipallovuosi kotimaassa huipentuu viikonloppuna 21.-22.12., kun naisten ja miesten Suomen Cupin mestaruudet vuosimallia 2019 ratkotaan finaaleissa. Naisten cupin finaalissa lauantaina 21.12. kohtaavat HIFK ja GrIFK.

Naisten cupin finaalin ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä. HIFK ja GrIFK ovat kohdanneet syksyllä kahdesti SM-sarjassa ja HIFK on vienyt molemmat kohtaamiset nimiinsä. Lokakuun lopulla Helsingissä eroa oli peräti 20 maalia. Kaksi viikkoa sitten Kauniaisissa numerot olivat

niukemmat, mutta kuitenkin HIFK:n eduksi 30-22.

HIFK kaatoi viikolla cupin välierässä SM-sarjassa joukkueen kanssa kärkipaikkaa jakavan Dickenin ja eteni näin puolustamaan viimekautista mestaruuttaan. GrIFK varmisti finaalipaikkansa jo joulukuun alussa kaatamalla välierässä KyIF:n selvällä erolla.

HIFK on vienyt naisten Suomen Cupin nimiinsä peräti 13 kertaa ja voittanut myös kaksi edellistä cupin mestaruutta. GrIFK on pelannut cupin finaalissa aiemmin viidesti, mutta hakee edelleen ensimmäistä mestaruuttaan.

Naisten Suomen Cupin finaali HIFK – GrIFK pelataan Helsingin Urheilutalossa lauantaina 21.12. kello 19.00. Cupin finaalia voi seurata myös suorana lähetyksinä Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk