Suomen Cupin toinen finalisti ratkeaa keskiviikkona – klassikko-ottelussa Dicken ja HIFK

Suomen Cupin toinen välierä pelataan keskiviikkona, kun Dicken ja HIFK taistelevat finaalipaikasta.

Viimeiseen kahdeksaan vuoteen on joukkueiden kohtaaminen semifinaalissa jo peräti kuudes. Näissä kohtaamisissa on HIFK ollut selkeästi niskan päällä, vain kerran on Dicken kukistanut HIFK:n semifinaalissa.

Joukkueet ovat kohdanneet SM-sarjassa tällä kaudella kahdesti. Dicken vei joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen ja HIFK kuittasi toisen pelin nimiinsä.

Syyskauden ehdottomasti tärkeimpään otteluun lähdetään Dickenin hakiessa revanssia edellisen kohtaamisen tappioon. Sairastupa on keventynyt Linnea Aulan päästessä vihdoin pelikuntoon. Suuria taktisia yllätyksiä ei varmaankaan tulla kummaltakaan näkemään ja marginaalit joukkueiden välillä tulevat olemaan ”hiuksen hienot”, kuten on tapana sanoa. Molemmilla joukkueilla tulee olemaan omat hetkensä, nähtäväksi jää kumpi joukkue käyttää nämä paikkansa paremmin. Tunnetta ja taistelua viimeiseen asti tullaan näkemään, se on varma. Kauden aiemmissa kahdessa kohtaamisessa ei kummankaan peli ole ollut vielä sitä parasta ja pelit ovat ailahdelleet laidasta laitaan. Se joukkue joka keskiviikkona pitää pakan kasassa paremmin menee finaaliin.

Ottelun voittaja kohtaa finaalissa GrIFK:n. Finaali on edessä lauantaina 21.12.

Dickenin ja HIFK:n välinen välieräottelu alkaa Pirkkolassa kello 19.00.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk