Taavi Tibar SIF:n päävalmentajaksi

SIF:n naisten SM-sarjajoukkueen valmennus vaihtuu, kun Taavi Tibar ottaa ensi kaudeksi päävalmentajan tehtävät hoitaakseen Harry Wikströmin jälkeen.

SIF:n kausi päättyi kuudenteen sijaan ja BK-46:lle kärsityn puolivälierätappion jälkeen Wikströmin sopimusta ei uusittu.

– Se oli kova päätös tehdä. Harry on tehnyt kovasti töitä joukkueen eteen ja olisi ollut valmis jatkamaan, mutta samalla meillä oli aika myrskyisä kausi ja tuntui nyt, että on aika ottaa askel eteenpäin, SIF:n puheenjohtaja Susanne Ekström sanoi Västra Nylandille.

Jo maanantaina Taavi Tibar esiteltiin uutena päävalmentajana.

– Uskomme että tästä tulee hyvä ratkaisu. Taavi on jo aiemmin tehnyt töitä seurassa ja on osoittanut suurta kiinnostusta työskennelle seuran eteen, Ekström sanoo.

Tibar on tähän saakka valmentanut juniorijoukkueita ja pelannut samalla vielä itse miesten joukkueessa.

– Naisten joukkue tulee nyt ensin. Olen jo ajatellut lopettaa kokonaan pelaamisen, mutta saa nähdä miten käy. Valmennuspuoleen aion kuitenkin panostaa, Tibar sanoo.

Kakkosvalmentajana joukkueessa jatkaa Boris Tjachovski.

SIF:n joukkueen runko on näillä näkymin jatkamassa myös ensi kaudella ja seura neuvottelee lisäksi kuluvan kauden vahvistusten Valeria Kirillovan ja Dariia Kagenetsin kanssa jatkosta.

Avainsanat:

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk