Thomas Hivert Dickenin peräsimeen ensi kaudeksi

Dickenin naisten joukkue allekirjoitti perjantaina uuden päävalmentajasopimuksen nykyisin Dickenin miesten akatemiaa valmentavan Thomas Hivertin kanssa. Sopimus on yksivuotinen ja siinä on optio kahdelle lisävuodelle. Thomas jatkaa myös miesten akatemiassa.

Ranskalainen Thomas Hivert (30) on nimetty Dickenin uudeksi päävalmentajaksi 1.5.2015 alkaen. Hivertilla on nuoresta iästään huolimatta monipuolinen käsipallotausta. Käsipallovalmentajan koulutuksen lisäksi miehellä on liikunnanopettajan tutkinto, käsipallo pääaineena.

Aikaisempiin valmennustehtäviin kuuluu mm. ÅIFK:n naisten ja miesten joukkueet.

– Olen tyytyväinen seurassa ja niiden ihmisten kanssa, jotka olen viime kuukausina tavannut. Dicken on hyvä seura, joka jatkaa kehittymistään tulevaisuudessa ja tunnen voivani samalla kehittää itseäni, Hivert sanoo Dickenin verkkosivuilla.

– Naisten joukkueen johto haluaa pelata huipulla sarjassa ja samalla jatkaa omien nuorten nostamista huipulle. Uskon että joukkueella on potentiaalia nousta Suomen parhaaksi ja vahvimmaksi naisten joukkueeksi.

– Valmentajanvaihtoon ei liity mitään dramatiikkaa, toteaa Dickenin naisten joukkueen GM Markku Enström ja jatka;

– Sovimme aikanaan Jani Vaskolan kanssa kolmivuotisesta projektista, jonka mukaan naiset nostetaan takaisin Suomen huipulle. Tavoite saavutettiin Janin johdolla jo ennätyksellisesti ensimmäisellä kaudella ja joukkue on pitänyt tasonsa Suomen huipulla koko projektin ajan. Tämän kauden jälkeen on tämä kolmen vuoden projekti päättymässä ja joukkue voikin nyt ottaa seuraavan askeleen kehityksessään.

Dicken haluaa kiittää Jani Vaskolaa siitä loistavasta työstä ja tinkimättömästä asenteesta jolla hän on kehittänyt pelaajia Suomen huipulle ja rakentanut Dickenin naisten joukkueesta menestyvän joukkueen näiden kolmen kauden aikana.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!