Thomas Holmberg BK-46:n päävalmentajaksi

BK-46 lähtee naisten SM-sarjakauteen 2015-16 uudessa komennossa, kun joukkueen päävalmentajaksi ensi kaudelle on nimetty todellinen seuraikoni Thomas Holmberg.

Kuluneella kaudella Holmberg on toiminut Risto Puputin kakkosvalmentajana.

– Tästä tulee todella mielenkiintoista. Ryhmä tällä kaudella oli todella kapea, mutta meillä on naisten puolella hyviä junioreita tulossa ja pidemmällä tähtäimellä saamme kokoon erittäin iskukykyisen joukkueen, Holmberg sanoo.

Holmbergin sopimuksen lisäksi BK julkisti Teddy Nordlingin tulon miesten SM-liigajoukkueen toiseksi valmentajaksi Peter Kihlstedtin rinnalle.

– Seuran uusi hallitus, joka valittiin syksyllä todella myrskyisän kesän jälkeen, on näiden ensimmäisten kuukausien aikana käyttänyt paljon aikaa rakentaakseen mallin, joka kantaa hedelmää tulevina vuosina. Olemme käyttäneet aikaa ja käytämme sitä koko ajan rakentaaksemme [taloudellisen] pohjan, jonka kautta tulee myös urheilullinen menestys. Tähtäin on, että sekä miesten että naisten joukkue on kolmen vuoden kuluessa Suomen kolmen parhaan joukossa ja me olemme johtava junioriseura. Sitä tavoitetta kohti teemme töitä ja kun nyt voimme esitellä nämä valmentajat miesten ja naisten joukkueeseen, olemme ottaneet taas askelen kohti tavoitetta, BK:n puheenjohtaja Björn Sigberg toteaa.

– Emme tule koskaan – eikä meillä ole haluakaan tai resursseja – ostaa itsellemme menestystä, mutta meillä on perinteitä, omia junioreita, seurahenkeä ja vahvaa sitoutumista, joiden pohjalle rakentaa. Ennen kaikkea meillä on seurassa käsipallo-osaamista, josta nyt nimetyt valmentajat ovat tyypillinen esimerkki. Heillä on takanaan yhteensä 232 maaottelua ja satoja seurajoukkueotteluita, joten tunnemme sekä miesten että naisten joukkueen olevan erittäin varmoissa käsissä ja katsomme luottavaisena kohti tulevaa kautta.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk