Tomi Salminen Atlaksen päävalmentajaksi

Kauden 2014-2015 virallisesti loputtua Siuntio Cupiin on aika julkistaa Atlaksen naisten joukkueen uusi valmentaja kaudelle 2015-2016. Kokenut Tomi Salminen on ryhtynyt joukkueen päävalmentajaksi.

Edellinen kausi loppui Atlaksen joukkueen osalta aikaisin. Onko valmistautuminen ensi kauteen alkanut?

– Edellinen kausi todellakin loppui harmittavan aikaisin, mutta onneksi hienoon voittoon Spartasta. Siitä muutaman viikon tauon jälkeen valmistautuminen kohti ensi kautta alkoi, Salminen kertoo Atlaksen verkkosivuilla.

– Pitkä harjoitus- ja valmistautumisjakso on tässä tilanteessa vain eduksi. Nyt joukkueella on hyvää aikaa hoitaa kaikki perusteet kuntoon ja luoda itselleen täysin erilainen harjoituskulttuuri ja pelitapa.

Mitä voit tehdä päävalmentajana välttääksesi edellisen kauden kaltaista loukkaantumisten määrää?

– Tehdä valmistautuminen perusteellisen tarkasti ja panostaa paljon loukkaantumisia ennaltaehkäiseviin harjoitteisiin.

Mitkä ovat mielestäsi joukkueen vahvuudet ja missä asioissa on vielä kehitettävää?

– Vahvuus on ehdottomasti materiaalin monipuolisuus ja ikärakenne. Joukkueessa on paljon toisistaan poikkeavia pelityylin edustajia sekä sopivasti kokemusta ja nuoruutta. Myös menestyksen nälkä tuo sopivasti motivaatiota lisää.

Mitkä ovat ensi kauden tavoitteet?

– Tärkeimmät tavoitteet ovat pelaajien henkilökohtainen kehittyminen, terveenä pysyminen, uudenlaisen treenikulttuurin luominen ja loppupeleissä neljän parhaan joukossa oleminen.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!