Viikonloppuna täysi kierros

SM-sarjassa pelataan täydellä höyryllä viikonloppuna, kun edessä on täysi kolmen ottelun kierros.

Kahden kierroksen jälkeen HIFK on ainoana joukkueena puhtaalla pelillä ja GrIFK sekä KyIF ovat ainoina ilman voittoa.

GrIFK pääsee jahtaamaan avausvoittoaan, kun se kohtaa kotikentällään Dickenin. GrIFK on avannut kautensa tappiolla HIFK:lle sekä tasapelillä SIF:iä vastaan. Dickenin saldona on sen sijaan selvä voitto KyIF:stä ja niukka tappio HIFK:lle. Lauttasaarelaiset oli Suomen Cupissa tositoimissa viikolla ja etenivät finaaliin voittamalla selvin numeroin BK-46:n.

HIFK:n kanssa ainoana ilman tappioita oleva SIF saa lauantaina kotikentälleen KyIF:n. SIF avasi kautensa makealla derby-voitolla BK-46:sta ja pelasi edelliskierroksella tasapelin GrIFK:n kanssa. KyIF on sen sijaan hävinnyt molemmat otteluns taivuten sekä Dickenille että BK-46:lle. KyIF on kuitenkin päässyt tällä kaudella voiton makuun cupissa voitettuaan Atlaksen, mutta keskiviikon cup-välierässä HIFK oli liian kova pala purtavaksi.

Sunnuntaina puhtaalla pelillä ja tiensä Suomen Cupin finaaliin viikonloppuna raivannut HIFK saa kotikentälleen BK-46:n. BK-46 avasi edellispelissä voittotilins KyIF:n kustannuksella, mutta cupin välierässä tuli kylmää vettä niskaan Dickeniä vastaan. HIFK on sen sijaan edennyt kauden aikana tulosten valossa vakuuttavasti, vaikka päävalmentaja Rotislav Grinishin on nähnyt peliesityksissä vielä petraamisen varaa.

SM-sarjan tulevat ottelut:
La 13.10. kello 13.30 GrIFK-Dicken
La 13.10. kello 17.00 SIF-KyIF
Su 14.10. kello 15.00 HIFK-BK-46


 


Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk