Isojen panosten viikonloppu

SM-sarjassa tahti jatkuu tiiviinä ja jännittävänä, kun viikonloppuna pelataan isoista panoksista. Edessä olevaa kierrosta voi kaikin puolin kutsua “neljän pisteen” kierrokseksi.

Jokaisessa ottelussa vastakkain ovat sarjataulukon kamppailuparit.

Lauantaina pelit alkavat GrIFK:n ja KyIF:n ottelulla. GrIFK on kolmantena ja KyIF ottelun enemmän pelanneena neljäntenä viisi pistettä jäljessä. Voitolla KyIF sekä kuroisi eroa umpeen Graniin nähden että samanaikaisesti tukevoittaisi asemiaan neljän parhaan joukossa. GrIFK:n ei tarvitsisi voiton jälkeen olkansa yli juuri vilkuilla. Joukkueet kohtasivat toisensa tähän mennessä ainoan kerran jo kauden toisella kierroksella, ja tuolloin GrIFK oli kolmen maalin verran parempi. Kumpikin on pystynyt tällä kaudella kaatamaan toisen kärkikaksikon joukkueista, joten potentiaalia joukkueista löytyy.

Lauantain toisessa ottelussa käydään tärkeää taistelua sarjan häntäpäässä, kun PIF saa kotikentälleen SIF:n. SIF havittelee vielä paikkaa neljän joukossa ja voitolla se pysyisi vielä KyIF:n kintereillä. Samalla se tekisi entistä suurempaa eroa viimeisenään olevaan Piffeniin. PIF:n peli ei ole vielä missään nimessä menetetty, joten voitolla sekin kampeaisi itsensä mukaan välieräpaikan taisteluun. PIF on osoittanut ajoittain pirteitä otteita, mutta sen on ollut vaikea saada ylläpidettyä huipputasoa koko 60-minuuttisen ajan. Se on kuitenkin kehittynyt paljon kauden aikana ja omaa ison yllätysvalmiuden.

Viikonlopun kruunaa Dickenin ja HIFK:n välinen kärkikampppailu. HIFK on sarjan kärjessä pisteen johtoasemassa, mutta ottelun enemmän pelanneena. Kummatkin ovat hieman kompuroineet viime peleissään, joten lähtöasetelmat ovat mielenkiintoiset ja arvaamattomat. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa HIFK oli niukasti parempi, mutta toisessa Dicken otti selvän voiton. Dickenin ja HIFK:n otteluissa on aina iso panos ja tälläkin kertaa ne ovat huipussaan. VeikkausTV esittää ottelun myös suorana lähetyksenä.

SM-sarjan tulevat ottelut:
La 19.02. kello 13.30 GrIFK-KyIF
La 19.02. kello 15.30 PIF-SIF
Su 20.02. kello 16.00 Dicken-HIFK (VeikkausTV)

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk