Lauantaina kaksi peliä, sunnuntaina yksi

SM-sarjassa on edessä viikonloppuna jälleen täysi kolmen ottelun kierros. Lauantaina pelataan kaksi ottelua ja sunnuntaina yksi.

Viikonloppu alkaa GrIFK:n ja PIF:n välisellä ottelulla. GrIFK hävisi viikolla Suomen Cupin finaalissa Dickenille ja siirtää nyt katseensa kohti SM-sarjan runkosarjan loppua. GrIFK omaa vielä mahdollisuudet välierien kotietuun, mutta se vaatii joukkueelta täydellistä onnistumista sekä hieman apuja Dickeniltä ja HIFK:lta. PIF:n mahdollisuudet päästä neljän parhaan joukkoon ovat rajalliset, mutta sarjanousija on kauden aikana osoittanut pystyvänsä haastamaan minkä tahansa joukkueen. Joukkueen paketti ei vain ole pysynyt koossa täyttä 60-minuuttista.

Lauantain toisessa pelissä Dicken pääsee cup-mestaruutensa jälkeen kohtaamaan KyIF:n. Dicken on kovassa iskussa voittaen ensin SM-sarjassa viime viikonloppuna vakuuttavan esityksen jälkeen HIFK:n ja otti samalla Suomen Cupin mestaruuden kaadettuaan GrIFK:n. Voitolla Dicken ottaisi jo ison harppauksen kohti runkosarjan voittoa, sillä tällä hetkellä Dicken johtaa sarjaa pisteen erolla HIFK:hon ja samalla ottelun vähemmän pelanneena. KyIF:llä on tukeva ote neljännestä sijasta ja se on kahden ottelun voittoputkessa kaadettuaan edellispeleissään PIF:n ja GrIFK:n. Joukkueiden aiemmat kohtaamiset tällä kaudella ovat olleet tasaisia ja sellaista on lupa odottaa tälläkin kertaa.

Kierros paketoidaan sunnuntaina HIFK:n ja SIF:n välisellä ottelulla. HIFK jahtaa Dickeniä eikä sillä ole varaa kompasteluihin, mikäli se haluaa voittaa vielä runkosarjan. SIF elättelee toiveita vielä pääsystä välieriin, sillä eroa KyIF:iin on neljä pistettä, mutta siuntiolaisilla on ottelu vähemmän pelattuna. Joukkueet kohtasivat pari viikkoa sitten ja tuolloin HIFK puristi voiton maalilla. Nyt SIF hakee revanssia.

SM-sarjan tulevat ottelut:
La 26.2. kello 13.30 GrIFK-PIF
La 26.2. kello 16.00 Dicken-KyIF
Su 27.2. kello 14.00 HIFK-SIF

SolidSport näyttää kaikki ottelut suorina lähetyksinä. Lisätietoa löytyy täältä.

 

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk