Lauantaina kauden ensimmäinen täysi kierros

SM-sarjassa pelataan lauantaina kauden ensimmäinen täysi kierros, kun kaikki kuusi joukkuetta ovat tositoimissa.

Lauantai alkaa heti kärkiottelulla, kun puhtaalla pelillä aloittaneet HIFK ja GrIFK iskevät yhteen. HIFK:lla on tilillään neljä voittoa, kun taas GrIFK:n voittosaldo näyttää kolmea.

Europelikokemusta ammentanut Dicken sen sijaan saa kotikentälleen vastaansa PIF:n. Dicken on ehtinyt pelata vasta kaksi ottelua SM-sarjassa ja alla on selvä voitto KyIF:stä sekä niukka tappio HIFK:lle. Dicken pelasi EHF Euroopan Cupia, mutta putosi jatkosta italialaiselle Brixen Südtirolille. Joukkueen taskuun on kuitenkin varmasti jäänyt kokemuksen lisäksi oppia myös eurokentiltä. Piffenin kauden alku on sen sijaan ollut odotetun hankala ja se on hävinnyt kaikki kolme otteluaan selvin numeroin. PIF on pystynyt haastamaan vastustajiaan otteluiden sisällä, mutta koko peliä paketti ei ole vielä pysynyt kasassa.

Lauantain päättävät SIF ja KyIF. SIF on tämän kauden osalta vielä voitoitta. Avausottelussaan se hävisi selvästi GrIFK:lle, mutta osoitti potentiaalinsa pistämällä HIFK:lle tiukasti hanttiin häviten lopulta pisteellä. KyIF on sitä vastoin ehtinyt pelata jo neljä peliä, joista saldona on voitto PIF:stä sekä tappiot GrIFK:lle, Dickenille ja HIFK:lle. Dicken ja HIFK -tappiot tulivat selvin numeroin, mutta Granin KyIF pisti ahtaalle taipuen lopulta. Kyseessä on tärkeä ottelu neljän joukkoon pääsemisen kannalta, vaikka kyseessä on vasta alkukausi. SIF ja KyIF lähtökohtaisesti taistelevat tiukimmin juuri viimeisestä välieräpaikasta.

SM-sarjan lauantain ottelut
16.00 HIFK-GrIFK
16.15 Dicken-PIF
17.00 SIF-KyIF

SolidSport näyttää kaikki ottelut suorina lähetyksinä. Lisätietoa löytyy täältä.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk