Lauantaina kolme ottelua – KyIF:llä juhlaottelu

SM-sarja jatkuu lauantaina täydellä kolmen ottelun kierroksella. Samalla KyIF pelaa historiansa 200. ottelunsa SM-sarjassa.

Lauantain käsipallotarjonnan aloittaa GrIFK:n ja Dickenin välinen ottelu. Joukkueet kohtasivat toisensa vain vajaa kuukausi sitten ja tuolloin Dicken oli kotikentällään selkeästi parempi. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Dickenin niukkaan maalin vierasvoittoon. GrIFK voitti edellisviikonloppuna SIF:n ja pitää hallussaan selkeästi kolmospaikkaa. Dicken ei ole hävinnyt avauskierroksen jälkeen, vaikka joutui viikolla tiukoille KyIF:n kanssa. Dicken onnistui kuitenkin nousemaan tappioasemasta kahden maalin voittoon.

KyIF viettää juhlapäiväänsä Siuntiossa, jossa se kohtaa “neljän pisteen” ottelussa SIF:n. KyIF on tällä hetkellä neljä pistettä SIF:iä edellä, mutta ottelun enemmän pelanneena. Voitolla KyIF nappaisi vahvan otteen välieräpaikasta. Sen esitykset ovat myös viime aikoina olleet vahvoja. Viime viikonloppuna se kaatoi HIFK:n vieraskentällä kahdeksan maalin erolla ja tiistaina se pisti Dickenin tiukoille. SIF on myös pelannut vahvasti, mutta tulokset ovat lipsahtaneet käsistä. Neljän maalin tappio Dickenille ja tiistaina maalin tappio HIFK:lle osoittavat joukkueessa olevan potentiaalin. Ottelusta on tulossa erittäin tiukka, mikäli edelliskohtaamiseen on luottamusta, sillä silloin KyIF voitti kotikentällään maalilla. Myös kauden ensimmäinen keskinäinen mittelö päättyi kotijoukkueen maalin voittoon ja tuolloin emäntänä toimi SIF.

Lauantain päättää PIF:n ja HIFK:n välinen ottelu. PIF palasi lähes kahden kuukauden tauon jälkeen tositoimiin viime viikonloppuna ja olosuhteisiin nähden pelasi erinomaisesti pistäen Dickenille hanttiin, mutta loppuun saakka PIF:n puhti ei kuitenkaan riittänyt. HIFK otti helpottavan voiton viime ottelussa ja katkaisi kahden ottelun voitottoman putken. HIFK ei ole kuitenkaan alkuvuoden otteluissa vielä esittänyt parastaan ja on osoittanut haavoittuvaisuutensa.

SM-sarjan lauantain ottelut:
Kello 13.30 GrIFK-Dicken
Kello 17.00 SIF-KyIF
Kello 18.00 PIF-HIFK

SolidSport näyttää kaikki ottelut suorina lähetyksinä. Lisätietoa löytyy täältä.