SM-sarjassa yksi ottelu lauantaina – Dicken aloittaa Euroopan Cupissa

Lauantaina SM-sarjassa pelataan yksi peli, kun HIFK saa kotikentälleen KyIF:n. Lauantaina pelataan myös Euroopan Cupia ja Dicken aloittaa ottelunsa italialaista SSV Brixen Südtirolia vastaan.

HIFK on aloittanut kautensa kahdella niukalla voitolla. Ensin kaatui SIF maalilla ja sen jälkeen Dicken joutui antautumaan niin ikään maalin erolla. Nyt se saa kotikentälleen vastaansa KyIF:n.

KyIF:llä on allaan kolme ottelua, joista saldona on voitto ja kaksi tappiota. Ensimmäisessä ottelussa kaatui PIF selvin numeroin, mutta sitä seurasi niukka tappio GrIFK:lle sekä hieman selvemmin numeroin tullut häviö Dickenille. KyIF pystyi pelaamaan Dickenin kanssa tasatahtia koko toisen puoliajan, joten paketin pysyessä kasassa koko ottelun, KyIF voi tosissaan haastaa HIFK:n.

Dicken aloittaa Euroopan Cupin italialainen SSV Brixen Südtirolin vieraillessa Pirkkolassa. Euroopan Cupissa ei pelata lohkovaihetta, vaan jatkaja määräytyy kahden ottelun yhteistuloksella.

– Brixen on voittanut vakuuttavasti molemmat ottelunsa sarjassa. He pelaavat hieman vanhempaa balkanilaista käsipalloa, johon emme ole tottuneet, Dickenin päävalmentaja Ken Sirenius avaa vastustajaa seuran verkkosivuilla.

Lauantain ottelut:
16.00 HIFK-KyIF
16.00 Dicken-SSV Brixen Südtirol

SolidSport näyttää molemmat ottelut suorina lähetyksinä. Lisätietoa löytyy täältä.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk