Täysi viikkokierros edessä

SM-sarja jatkuu viikolla kolmella ottelulla. Keskiviikkona ohjelmassa on kaksi ottelua ja torstaina yksi.

Dicken hakee paluuta voittojen tielle hävittyään viikonloppuna GrIFK:lle. Vastaansa Dicken saa SIF:n, joka on pelannut parissa edellisottelussaan pirteästi. Viikko sitten SIF säikäytti HIFK:ta pitäen helsinkiläisiä tiukoilla, mutta taipui lopulta maalilla. Viikonloppuna SIF nappasi sen sijaan tärkeän voiton KyIF:stä ja piti elossa toiveensa välieräpaikasta. Dicken taistelee tiukasti runkosarjan voitosta, joten lisämenetyksiin ei ole varaa.

Keskiviikon toisessa ottelussa nähdään mielenkiintoinen HIFK:n ja GrIFK:n välinen ottelu. HIFK pääsi edellisottelussaan suhteellisen helpolla muutaman vaikeamman pelin jälkeen murskaamalla PIF:n selvästi 40-14. Nyt se joutuu taas kovaan testiin, sillä joukkueiden kohdatessa ennen joulua, HIFK ja GrIFK tasasivat pisteet. GrIFK sai vihdoin kaipaamansa ison päänahan kukistaessaan dramaattisten vaiheiden jälkeen Dickenin maalilla. Nyt sen tähtäimessä olisi toinen iso saalis. Voitolla GrIFK pistäisi oman lusikkansa mukaan vielä runkosarjan voittotaisteluun. VeikkausTV esittää myös jännitysnäytelmän suorana lähetyksenä.

Tostaina KyIF saa kotikentälleen PIF:n. KyIF:n esitykset ovat hieman ailahdelleet, kun HIFK-voittoa ja maalin Dicken-tappiota seurasi tappio SIF:lle. PIF nappasi myös ainoan tämän kauden voittonsa joukkueiden edelliskohtaamisessa. Nyt PIF hakee tiukasti toista voittoaan KyIF:stä.

SM-sarjan tulevat ottelut:
Ke 16.2. kello 19.15 Dicken-SIF
Ke 16.2. kello 20.00 HIFK-GrIFK (VeikkausTV)
To 17.2. Kello 19.00 KyIF-PIF

SolidSport näyttää kaikki ottelut suorina lähetyksinä. Lisätietoa löytyy täältä.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk