Tiivis viikonloppu SM-sarjassa – viimeinen puristus alkaa

SM-sarjassa pelataan viikonlopun aikana peräti neljä peliä. Samalla viimeisimmätkin joukkueet aloittavat runkosarjan neljännen kierroksen.

Viikonloppu on sikäli mielenkiintoinen, että aiempien ottelusiirtojen takia PIF ja Dicken kohtaavat kahdesti Turun Samppalinnassa, johon PIF on joutunut evakkoon Paraisten kaupungin otettua PIF:n kotisalin yo-kirjoituskäyttöön. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella SM-sarjassa kahdesti ja cupissa kertaalleen. Kaikki kolme ottelua päättyivät Dickenin voittoihin eikä ennakkosuosikista ole epäselvyyttä tälläkään kertaa. Edellisessä sarjaottelussa PIF onnistui kuitenkin pistämään Dickenille kampoihin ja on osoittanut pystyvänsä haastamaan myös kärkijoukkueita. Siitä oivana osoituksena maalin tappio edellispelissä GrIFK:ta vastaan viime viikonloppuna. Kahdella voitolla Dicken ottaisi jo tukevan otteen runkosarjan voitosta.

Lauantain toisessa ottelussa taistellaan tärkeistä pisteistä, kun SIF saa kotikentälleen GrIFK:n. Voitolla GrIFK:lla on mahdollisuus varmistaa runkosarjan kolmas sija. Toisaalta se elättelee toiveita myös kakkospaikasta, mutta kompasteluihin ei ole varaa. SIF sen sijaan taistelee KyIF:n kanssa viimeisestä välieräpaikasta. Joukkueet ovat tasapisteissä ennen neljää viimeistä kierrosta. GrIFK on vienyt nimiinsä joukkueiden kolme aiempaa kohtaamista.

Sunnuntaina KyIF ja HIFK iskevät yhteen. KyIF taistelee SIF:n kanssa välieräpaikasta ja HIFK yrittää jahdata vielä Dickeniä. Sarjataulukon perusteella HIFK on luonnollisesti ennakkosuosikki, mutta KyIF on voittanut helsinkiläiset tällä kaudella kertaalleen ja edellinen Kirkkonummella pelattu ottelu oli hyvin tiukka. HIFK:lla on allaan myös kaksi peräkkäistä tappiota, kun se hävisi sekä Dickenille että viime ottelussa SIF:lle. KyIF:llä on kolmesta edellisottelustaan voitot PIF:stä ja GrIFK:sta sekä viime kierroksella tappio Dickenille.

SM-sarjan tulevat ottelut:
La 12.3. kello 14.00 PIF-Dicken
La 12.3. kello 17.00 SIF-GrIFK
Su 13.3. kello 10.15 PIF-Dicken
Su 13.3. kello 16.00 KyIF-HIFK

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk