Viikonloppuna kaksi peliä – Dicken ja HIFK kohtaavat lauantaina

SM-sarja jatkuu kahdella ottelulla viikonloppuna. Dickenin ja HIFK:n huippukamppailu pelataan lauantaina ja KyIF emännöi GrIFK:ta sunnuntaina.

Dicken ja HIFK kohtaavat kärkipelissä Pirkkolassa. Joukkueiden kauden avauskohtaaminen päättyi HIFK:n niukkaan maalin voittoon. Tappio on samalla Dickenin ainoa tähän mennessä. HIFK on edelleen tappioitta kauden osalta.

HIFK:n yksi kauden vahvuuksista on ollut tiukkojen otteluiden kääntäminen omaksi eduksi. HIFK:n peleistä viisi on päättynyt enintään viiden maalin erolla ja ne ovat kaikki ratkenneet viimeisillä minuuteilla. Dickenillä onkin varmasti revanssihenkeä joukkueiden kauden avauskohtaamisesta.

Toisessa pelissä KyIF saa kotikentälleen GrIFK:n. KyIF hävisi viime kierroksella PIF:lle, joten kirkkonummelalaiset haluavat puhdistaa kilpeään kotiyleisön edessä. Vaikka KyIF:lla on vasta yksi voitto allaan, niin se on pelannut tiukkoja otteluita, jotka olisivat paremmalla onnella voineet kääntyä myös heille. Dickenille KyIF hävisi maalilla ja HIFK:lle kolmella maalilla. GrIFK on voittanut muut ottelut pois lukien kohtaamiset kärkikaksikkoa vastaan.

SM-sarjan viikonlopun ottelut:
La 4.12. kello 16.15 Dicken-HIFK
Su 5.12. kello 16.00 KyIF-GrIFK

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk