Vilkas viikonloppu edessä – SM-sarjaa, Suomen Cupia ja EHF Euroopan Cupia

Edessä on mielenkiintoinen käsipalloviikonloppu, kun pelejä on usealla rintamalla. SM-sarjassa pelataan yksi peli lauantaina ja Dicken on tulessa myös EHF Euroopan Cupissa. Lisäksi sunnuntaina pelataan yksi Suomen Cupin ottelu.

SM-sarjan viikonlopun ainoa ottelu käydään Paraisilla, kun PIF saa vastaansa HIFK:n. Joukkueiden lähtökohdat otteluun ovat päinvastaiset, sillä HIFK on voittanut kaikki kolme otteluaan, kun taas PIF:n kausi on alkanut kahdella tappiolla. HIFK aloitti kauden kahdella maalin voitolla SIF:sta ja Dickenistä, mutta viime pelissään se ratkaisi pelin KyIF:iä vastaan avausjaksolla ja piti vastustajan vain 16 maalissa. PIF:n paluu SM-sarjaan on ollut odotetun haastava, mutta nuori joukkue on osoittanut taistelutahtoa.

Dicken pelaa toisen EHF Euroopan Cupin osaottelun italialaista SSV Brixen Südtirolia vastaan. Dicken hävisi ensimmäisessä ottelussa kotonaan 23-34, joten helsinkiläisillä on iso urakka edessään vieraskentällä.

BK-46:n ja GrIFK:n välinen Suomen Cupin ottelu päättää viikonlopun sunnuntaina. GrIFK on aloittanut SM-sarjassa puhtaalla pelillä, mutta se ei voi lähteä takki auki otteluun, vaikka BK-46 pelaa sarjaporrasta alempana. Karjaalaisten riveistä löytyy rutkasti liigakokemusta ja täksi kaudeksi joukkueeseen siirtyivät muun muassa Sirja Lassinharju-Heinonen, Erica Kullberg sekä Erica Gustafsson.

Viikonlopun ottelut:

SM-sarja
La 23.10. 15.30 PIF-HIFK

EHF Euroopan Cup
La 23.10. 21.00 SSV Brixen Südtirol-Dicken

Suomen Cup
Su 24.10. 14.00 BK-46-GrIFK

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk