Vuoden ensimmäinen täysi kierros viikonloppuna

SM-sarjan alkuvuotta ovat kurittaneet koronatartunnat, joiden takia otteluita on jouduttu siirtämään. Viikonloppuna edessä on kuitenkin kolme peliä eli täysi kierros.

Lauantaina ohjelmassa on kaksi ottelua. Ensiksi GrIFK saa kotikentälleen SIF:n. GrIFK aloitti vuotensa kohtaamalla Dickenin, mutta taipui selvin numeroin. Se on sarjassa kuitenkin tukevasti kolmantena ja pyrkii jahtaamaan kärkikaksikkoa. SIF koki vuoden ensimmäisessä ottelussaan niukan maalin tappion KyIF:lle. Samalla SIF putosi sarjassa viidenneksi. Sillä on kuitenkin peli vähemmän pelattuna kuin edellä olevalla KyIF:llä. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi GrIFK:n selvään voittoon, joten SIF:llä on kalavelkojen maksun paikka.

Dicken hävisi kauden avausottelussaan HIFK:lle, mutta on sen jälkeen napannut voitot kaikista otteluistaan. Vuoden alkajaisiksi se kaatoi GrIFK:n selvin numeroin ja hakee voittoputkelleen jatkoa nyt PIF:n kustannuksella. PIF pääsee tositoimiin ensimmäistä kertaa 1,5 kuukauteen, kun sen kaksi edellisottelua jouduttiin siirtämään. Joukkueen pelituntuma saattaakin olla hieman ruosteessa, sillä viimeiseen 2,5 kuukauteen pelejä mahtuu ainoastaan kaksi. Dicken hoiteli joukkueiden edellisen kohtaamisen suvereenisti ja lähtee jälleen ennakkosuosikkina peliin.

Kierros paketoidaan sunnuntaina HIFK:n ja KyIF:n kohtaamisella. Ottelu on HIFK:lle vasta vuoden ensimmäinen, kun se päätti viime vuotensa tasapeliin GrIFK:ta vastaan. KyIF sitä vastoin aloitti vuotensa tärkeällä voitolla SIF:stä ja nousi samalla neljän parhaan joukkoon. KyIF:llä on allaan parempi pelituntuma, joka voi auttaa sitä tulevassa ottelussa.

SM-sarjan viikonlopun ottelut:
La 5.2. kello 13.30 GrIFK-SIF
La 5.2. kello 16.15 Dicken-PIF
Su 6.2. kello 14.00 HIFK-KyIF

SolidSport näyttää kaikki ottelut suorina lähetyksinä. Lisätietoa löytyy täältä.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk