Dicken puristi lopussa KyIF:n ohi

KyIF oli lähellä toista isoa päänahkaa muutaman päivän sisään, mutta Dicken onnistui lopulta hakemaan 24-22 (12-9)-voiton Kirkkonummelta.

Ottelun alku oli hyvin tasainen, jossa johto vaihtui useaan otteeseen. Jakson loppupuolella Dickenille osui kuitenkin vahvempi hetki, jolloin se sai repäistyä itselleen kolmen maalin johdon.

KyIF kiri toisen puoliajan alussa nopeasti eron kiinni ja meni Ella Paukun ja Natascha Foleyn maaleilla jo johtoon. Dicken kuitenkin vastasi samalla mitalla ja pääsi taas johtoon. Sen jälkeen joukkueet etenivät tasatahtia aina loppuhetkille saakka. Maja Sannholm heitti KyIF:n johtoon vajaat kuusi minuuttia ennen loppua, mutta Dicken iski viimeisellä vitosella neljä maalia ja nousi voittoon.

Tappiosta huolimatta KyIF:n päävalmentaja Birgitta Lindholm oli joukkueensa otteisiin tyytyväinen.

– Tytöt pelasivat hyvin vaikka tuli häviö. Tarvitsemme tiukkoja pelejä enemmän harjoitukseksemme.

Dickenin päävalmentaja Ken Sirenius antoi tunnustusta vastustajalle.

– Tiukka peli tänään. Puolustus ja maalivahtipeli ihan hyvää. Oli kivaa ja saatiin tosi kova vastus KyIF:stä. Tämä on hyvä steppi eteenpäin kohti lauantaita jolloin pelataan Grania vastaan.

Ottelun parhaana palkittu Foley nautti pelin annista tappiosta huolimatta.

– Se oli hyvä peli. Tulimme hyvällä asenteella otteluun ja tsempattiin läpi koko pelin. Dicken antoi meille hyvän vastuksen.

KyIF-Dicken 22-24 (9-12)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
KyIF: Ella Paukku 5, Emilia Karell 5, Natascha Foley 5, Maja Sannholm 3 (1), Fanny Broman 2, Milla Maristo 1, Malena Ekman 1

Dicken: Anna Westerlund 6 (1), Tove Salokivi 4, Janica Sjöström 3, Matilda Peitsaro 3, Anna Lindholm 3, Jessika Gammals 2, Linn Wentzel 1, Emilia Valkamo 1, Malena Heikkinen 1

Tähtipelaajat
Natascha Foley KyIF 3
Tove Salokivi Dicken 2
Anna Westerlund Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
KyIF: Linda Melanen 1 x 2 min
Dicken: Emilia Valkamo 1 x 2 min, Matilda Peitsaro 1 x 2 min

Erotuomarit: Samuel Leandersson – Joni Lindberg

Yleisöä: 62

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk